Téma GreyBird Gtk anu diénggalan pikeun Xubuntu 12.10

Kusabab budak lalaki tina Xfce aranjeunna moal mawa Gtk3 vérsi na 4.12 Lingkungan Desktop ieu, Simon Steinbeiss, panyipta téma Manuk Grey, parantos mutuskeun pikeun ngalakukeun sababaraha parobihan pikeun tampilan na, sareng dianggo ngan ukur dina Gtk2.

Pengumuman resmi dilakukeun dina blog tina Xubuntu sareng tina naon anu katingali dina gambar, hal-hal katingali saé. Tingali kumaha katingalina dina komputer kuring:

Abdi bogoh kumaha anjeunna katingalina Roti parah de Thunar, sareng ayeuna ménu langkung saderhana sareng langkung éndah. Hiji-hijina hal anu kuring henteu mendakan gambarna pikeun panel .. Pokokna, upami anjeun hoyong masihan rasa kumaha kaayaan, anjeun kedah ngaunduh file ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tavo cenahna

    Téma na saé pisan, atoh kuring resep pisan kana tema Victory, anu anjeun carioskeun dina kasempetan anu sanés sareng kuring nganggo dina openbox

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring parantos lami teu liren nganggo ZukiTwo, tapi kuring resep pisan parobihan anyar ieu ka GreyBird.

  2.   nano cenahna

    Duka teuing kuring henteu nganggo thunar dina XFCE xD

    1.    Azazel cenahna

      Manajer anu anjeun anggo tibatan Thunar, naha éta cocog sareng ikon folder dina panel (kuring henteu terang naon anu disebat ikon)?

  3.   david cenahna

    Éta ogé sanjata, tapi sacara pribadi, nada warna henteu resep kuring ....

  4.   Ganggang cenahna

    Éta katingalina saé pisan sareng kuring nyobian tapi tetep kuring resep kana téma "Orion" kumargi kuring ngaraos yén éta ngahijina langkung saé sareng langkung saé atanapi kuring nembé biasa 🙂

  5.   ditangtoskeun cenahna

    Kuring ngalih ka KDE sareng aranjeunna ngamutahirkeun téma Xfce karesep kuring ... éta sial xD

  6.   ngepung84 cenahna

    téma ieu sareng biru-manuk henteu kunanaon

  7.   Benpaz cenahna

    Sobat henteu dianggo tautan.