Teror Perkotaan mangrupikeun gim penembak online multiplayer anu hadé

Teror Perkotaan mangrupikeun gim penembak online multiplayer anu hadé

Urban Terror mangrupikeun gim multiplayer jelema kahiji multiplayer gratis. Teror Perkotaan uanggo mesin ioquake3, ogé janten pelengkap ka Arena Gempa III.

Ieu kaulinan museurkeun kana ngagabungkeun réalisme sareng aksi gancang ti tukang nembak sapertos Quake III Arena sareng Unreal Tournament. Realisme dina mod diwanohkeun ngalangkungan sababaraha parobihan.

Ngeunaan Teror Perkotaan

Pakarang anu sayogi kirang akurat nalika dipecat nalika ngalih sareng meryogikeun muat deui saatos éta parantos dibéakkeun. Jumlah senjata sareng alat-alat sanés anu tiasa diangkut terbatas.

Karuksakan réalistis ogé, dumasar kana ngabagi target pamuter kana daérah diskrit. Salaku tambahan kana sistem karusakan, tatu butuh perban sareng tatu dina suku atanapi suku sacara signifikan ngalambatkeun pamuter dugi ka dibungkus.

oge sistem résistansi aya sareng béak ku kagiatan kawas lumpat atanapi luluncatan; Squatting ngamungkinkeun palang résistansi langkung gancang.

Gumantung kana peta anu dimaénkeun, lingkungan luar ogé langkung réalistis sareng tiasa kalebet épék cuaca sapertos hujan atanapi salju.

Modeu gim kalebet:

  • Gratis kanggo Sadayana.
  • Tim Salamet.
  • Candak Bandéra.
  • Tim Deathmatch.
  • Candak sareng Tahan.
  • Tuturkeun pamimpin.
  • Modeu Bom.

Kaulinan ngajaga tingkat pigura anu luhur pisan bari nawiskeun grafik anu saé, sanaos sababaraha peta langkung saé tibatan anu sanés.

Éta ogé nawiskeun fitur sanés anu anjeun ngarepkeun, sapertos multiplayer (anu mangrupikeun kakhususan game kusabab teu aya mode pamuter tunggal), sareng rupa-rupa jinis senjata pikeun dipilih.

Syarat sistem

Dina raraga ngajalankeun kaulinan ieu dina komputer anjeun, Perlu anjeun ngagaduhan sahenteuna sarat minimum ieu pikeun dijalankeunnana:

  • CPU: Pentium 4 1.2GHz atanapi saluhureuna.
  • RAM: 256MBs (512MBs disarankeun pisan)
  • VID: Kartu NVidia atanapi ATI kalayan RAM 128 MB (256 MB atanapi langkung, disarankeun pisan).
  • HDD: 50GB, tapi langkung saé pikeun tingkat tambahan.

Kumaha cara masang Teror Perkotaan dina sebaran Linux anu béda?

Resmi pikeun tiasa install game ieu dina distribusi Linux urang Urang kedah buka halaman wéb proyék sareng dina bagian unduhan na kami bakal mendakan tautan pikeun ngaunduh.

Teror Perkotaan

File game anu dipak ukuranna 1.4 GB janten ngaunduh peryogi sababaraha menit.

Dina akhir unduhan anjeun ngan kedah ngaleupaskeun pakét sareng dina jerona datangna peluncur installer.

Cara anu sanés pikeun masang kaulinan ieu dina sistem kami nyaéta ku bantosan Snap packages. Janten anjeun kedah ngagaduhan dukungan kanggo masang aplikasi ieu dina sistem anjeun.

Dina terminal kami badé ngajalankeun paréntah ieu pikeun ngalakukeun pamasangan:

sudo snap install urban-terror

Di dieu urang kedah ngantosan sababaraha menit, sabab unduhan game langkung ti 1GB.

Pikeun mariksa naha aya pembaruan sareng nerapkeunana, urang tiasa ngalakukeun ieu ku ngajalankeun paréntah ieu di terminal:

sudo snap refresh urban-terror

Sareng éta waé, urang tiasa ngamimitian maénkeun kaulinan ieu dina sistem urang.

Nalika anjeun mimiti ngamimitian kaulinan, Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun nami pangguna anu bakal ngaidentipikasi anjeun dina sadaya gim anu anjeun ilubiung.

Antarbeungeut pangguna dibagi kana dua bagian, di luar ménu gim sareng dina ménu gim.

Duanana tiasa dianggo pikeun ngarobih kontrol, setélan sistem, setélan pamuter, sareng setélan anu sanés.

  • Ménu setélan bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih propil sareng setélan kibor, dibarengan ngarobah nilai pikeun setelan pidéo sareng audio anjeun.
  • Pikeun ngamimitian sérver, aranjeunna tiasa ngonpigurasikeunana sacara manual ngalangkungan antarbeungeut pangguna.
  • "Mod séjén" nunjukkeun mods Quake III anu dipasang dina komputer anjeun.

Ayeuna pikeun mimiti maénkeun online kami ngan saukur kedah pencét dina tombol "Play Online".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.