[TIP] Ngarobih ikon batré periferal dina XFCE

Dinten ayeuna kuring sumping ngajelaskeun kumaha ngajawab masalah anu, sanaos moal ningkatkeun kinerja komputer anjeun, tiasa ngaganggu upami anjeun rada maniac sareng éta rupana visual ngeunaan distribusi karesep anjeun. Sawatara waktos ka pengker kuring masang topik dina forum, sareng kuring henteu mendakan solusi. Masalah anu kuring nyarioskeun aya dina sebaran anu tangtu XFCE di mana, nalika nyambungkeun périferal, nembongan dina sistem baki ikon sapertos ieu di handap:

Nembongan di XFCE nalika nyambungkeun périferal

Sababaraha dinten ka pengker, ngamangpaatkeun liburan Natal, kuring dipasang deui Debian dina komputer kuring kalayan XFCE sareng kuring sadar yén ku téma ikon anu sacara standar ikon upami ditingalikeun sapertos batréna beurit nirkabel éta kuring sok nyambung. Teras kuring naros ka diri kuring: Upami ku téma ikon standar éta ogé kedahna, naha di kuring (Faenza) henteu?

Janten, kuring milarian forum sareng di jero folder ikon sistem kanggo ikon anu bagja. Dugi ka kuring mendakan solusi. Ieu diwangun ku nambihan sababaraha ikon pikeun sistem anu dianggo pikeun periferal anu dimaksud.

- Pilih sababaraha ikon anu urang resep. Dina kasus kuring, anu sami anu anjeun anggo Faenza nalika batréna kaluar, nyaéta:

  • xfpm-bater-020.svg
  • xfpm-bater-040.svg
  • xfpm-bater-060.svg
  • xfpm-bater-080.svg
  • xfpm-bater-100.svg

- Salin kana folder téma kami ikon. Dina kasus kuring dina:

[kode] ~ / .icons / Faenza / 22 / status / [/ code]

- Ganti nami dina grup (alat anu saé pisan pikeun XFCE) ngarobih kecap batre ku beurit (Di dieu tiasa digentos ku keyboard, contona, upami anu urang gaduh nyaéta keyboard nirkabel)

Ngaganti nami XFCE

Sareng siap! Urang bakal ngalih tina gambar di luhur kana anu sapertos kieu:

batré_ikonci

Pokokna, aya bug dina upower, anu jawab ngatur éta batré periferal, anu nyegah ikon tina ningalikeun batréna% sésana. Nyaeta hama dilaporkeun sareng naon anu kuring pikirkeun solusi. Sanaos kuring henteu acan tiasa nerapkeun sabab henteu intuitif pisan. Di LMDENanging, daemon kakuatan kayu manis henteu nunjukkeun% (sanaos sakedik nganggo / dev / XD acak) tina batré mouse.

Fuentes:

https://bugzilla.xfce.org/show_bug.cgi?id=8188

http://bug-attachment.xfce.org/attachment.cgi?id=3981

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   St0rmt4il cenahna

    Nuhun kana tip na: D!

    Salam!

  2.   geronimo cenahna

    Bagus tip Nikola ,,,,
    Wasalam

  3.   Tesla cenahna

    Hatur nuhun ka duanana! Éta sanés tip anu cocog pisan pikeun operasi PC tapi, sacara pribadi, éta ngaganggu kuring ningali ikon éta dina koropak XD kuring

  4.   ucing cenahna

    Ikon éta ngaganggu dina SolydX, tip saé.

  5.   jushiro cenahna

    Tip anu saé!
    Salam.

  6.   Alexander Cobo cenahna

    Tip saé!
    Intina nyaéta yén éta kantos kaluar, sareng kuring 'ngahapus' na ku tombol katuhu sareng 'henteu nunjukkeun' atanapi anu sami.
    Naha anjeun tiasa ngawartosan kuring kumaha carana nunjukkeun éta deui?
    Hatur nuhun pisan!

  7.   Alexander Cobo cenahna

    Teu tiasa dianggo pikeun kuring 🙁
    Sareng kanyataanna nyaéta ikon kakuatan keyboard ngan némbongan ku Logitech K400, kalayan Genius SlimStar M8000 henteu ...
    Punten bantosan!

    1.    Tesla cenahna

      Siga XFCE ngan ukur ngagaduhan dukungan kanggo nunjukkeun batréna atanapi sapertos kitu.

      Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta nerapkeun tip ieu kana ikon batré keyboard, sigana anjeun kedah milarian ikon anu saluyu. Daripada xfpm-mouse-X.png éta bakal sapertos xfpm-keyboard-X.png (dimana X nyandak nilai tina 20 dugi 20 ti 0 dugi ka 100).

      Ayeuna kuring nuju Xubuntu sareng tim pangembang ngagentos ikon salaku standar. Tingali naha batur tiasa langkung mangpaat.

      Salam!

      1.    Alexander Cobo cenahna

        Ikon batré keyboard ngan ukur nembongan ku salah sahiji keyboard nirkabel, henteu sareng anu sanés ...
        Sareng nalika kaluar na kuring nyobian ngarobih, nuturkeun paréntah dina tip na, éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring ...

bool (leres)