Linux GIF Maker Peek Mendakan Pembaruan Anyar

Upami anjeun kantos hoyong nyandak gambar layar dina distribusi Linux anjeun, pastina anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku alat anu tos dipasang, tapi kumaha upami anjeun badé ngadamel GIF? Pikeun anu urang gaduh Toong.

Toong mangrupikeun salah sahiji alat pikeun Linux anu sanaos alit éta ngagaduhan fungsionalitas anu hébat, kalayan anjeun tiasa ngadamel GIF dina cara anu sami sareng anjeun nyandak screenshot, gancang sareng gampang.

Perbaikan dina Toong 1.4.0

Peek 1.4.0 mangrupikeun pembaruan utama mimiti alat ieu ti mimiti taun 2018. Vérsi ieu mawa perbaikan bug kritis sareng stabilitas, ogé paningkatan antar muka sareng ikon anyar.

Diantara parobihan Peek 1.4.0 kami mendakan yén ménu aplikasi sélulér kana jandéla utami, ngalereskeun pikeun anu nganggo blok window manager, trik jalan pintas ayeuna nunjukkeun dina jandéla utama pesen kasalahan anu ningkat.

Pangembang anu aya di tukangeun Peek nyebatkeun yén ieu sanés vérsi pangénggalna:

"Kuring hoyong ngalebetkeun langkung seueur fitur dina siaran ieu, tapi langkung penting pikeun ngahontal masarakat teras difokuskeun ka hareup. Abdi henteu hoyong ngajantenkeun anjeun ngantosan lami deui. "

Toong gampang pisan dianggo, anjeun muka aplikasi, nempatkeun kotak dina bagian anu anjeun hoyong candak teras pencét tombol rékam, nalika anjeun ngeureunkeun rékaman, menit bakal kalangkungan file .gif parantos didamel sareng éta bakal siap ngabagi atanapi nyimpenna. .

Upami anjeun hoyong unduh Peek 1.4.0, kode sumber na sayogi dina GitHub. Aya ogé aplikasi dina Flathub, toko Flatpak.

Pangguna Ubuntu tiasa masang aplikasi ku nambihan gudang nganggo terminal ieu:

sudo tambihan-apt-reposit ppa: Toong-developer / stabil

Akhirna, pasang sareng perbarui paket:

sudo apt update && sudo apt install ngintip

Sakali deui dipasang anjeun tiasa muka aplikasi ti launcher.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.