Google Trends 20-21: Software Gratis, Open Source sareng GNU / Linux

Google Trends 20-21: Software Gratis, Open Source sareng GNU / Linux

Google Trends 20-21: Software Gratis, Open Source sareng GNU / Linux

Kusabab, dina akhir taun ka tukang, urang ngalangkungan tinjauan éta Google Tren, dina pangartian Parangkat lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux, Kami parantos mutuskeun nampilkeun dinten ieu salah sahiji tukang 12 bulan anu parantos kalangkung.

Kituna, di handap ieu kami bakal nunjukkeun data anu pang gunana sareng pikaresepeun anu tiasa urang peroleh «Google Tren 20-21 » dina ambisi ieu.

Tren 2019: Statistik ngeunaan Software Gratis sareng GNU / Linux

Tren 2019: Statistik ngeunaan Software Gratis sareng GNU / Linux

Pikeun anjeun anu hoyong ngajajah ulasan anu munggaran ngeunaan Google Tren, dina pangartian Parangkat lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux aranjeunna tiasa pencét kana tautan di handap ieu:

Kumaha urang tiasa ngahargaan minat pangguna Internét kana istilah atanapi topikna «Software Libre» salami 2019 mimiti tinggi (67%, Nov-18), kagungan curug anu signifikan (18% dina 23-29 Des-18, 36% dina 14-20 Apr-19 sareng 33% di 28Jul-03Aug 19) sareng nutup dina panarima Maksud milarian 46% atanapi minat, anu caket kana rata-rata taunan anu kagambar dina grafik pikeun istilah atanapi topik ieu. Tren 2019: Statistik ngeunaan Software Gratis sareng GNU / Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Tren 2019: Statistik ngeunaan Software Gratis sareng GNU / Linux

Sedengkeun, pikeun anu badé marios a patali pos saméméhna, ti tungtung taun 2020, anjeun tiasa ngajajah anu sanés ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
Tren 2021: 21 Tren dina bidang téknologi pikeun 2021

Google Trends 20-21: 12 bulan ka pengker

Google Trends 20-21: 12 bulan ka pengker

Pikeun tulisan ieu kedah jelas yén data ditampilkeun handap pakait jeung jaman antara antara 01 2020 Méi jeung 30 April 2021.

Karesep kana waktos di dunya

Google Trends 20-21 kanggo Parangkat Lunak Gratis

Kumaha urang tiasa ngahargaan minat pangguna Internét dina masalah éta «Software Libre» salami 12 bulan terakhir ieu mimiti luhur (88%, minggu katilu Méi 2020), sareng trend handap tetep rada stabil (68% minggu kahiji Nopémber 2020) dugi ka nutup dina tingkat anu sami (68% minggu kamari April 2021) saatos variasi tangtu salami sesa jaman dianalisis. Sedengkeun, pikeun Spanyol, perséntase pikeun kaping anu sami nyaéta 38%, 42% sareng 32%. Inpormasi lengkep ngeunaan trend.

Google Tren 20-21 pikeun Open Source

Kumaha urang tiasa ngahargaan minat pangguna Internét dina masalah éta «Código Abierto» salami 12 bulan terakhir ieu mimiti luhur (93%, minggu katilu Méi 2020), sareng trend handap tetep rada stabil (84% minggu kahiji Nopémber 2020) dugi ka caket dina tingkat caket (89% minggu kamari April 2021) saatos variasi tangtu salami sesa jaman dianalisis. Sedengkeun, pikeun Spanyol, perséntase pikeun kaping anu sami nyaéta 75%, 14% sareng 49%. Inpormasi lengkep ngeunaan trend.

Google Trends 20-21 pikeun GNU / Linux

Sakumaha urang tiasa ngahargaan minat pangguna Internét dina sistem operasi «GNU/Linux» salami 12 bulan terakhir ieu mimiti luhur (98%, minggu katilu Méi 2020), sareng trend handap tetep rada stabil (74% minggu kahiji Nopémber 2020) dugi ka nutup dina tingkat anu sami (75% minggu kamari April 2021) saatos variasi tangtu salami sesa jaman dianalisis. Sedengkeun, pikeun Spanyol, perséntase pikeun kaping anu sami nyaéta 100%, 72% sareng 69%. Inpormasi lengkep ngeunaan trend.

Google Trends 20-21 pikeun Distribusi GNU / Linux

Google Trends 20-21 pikeun Distribusi GNU / Linux

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar luhur, dina titik anu khusus ieu, anu «Google Tren 20-21 » aranjeunna miceun éta Sapuluh Top tina 10 Distro anu paling seueur di Google, kanggo anjeunna jaman 20-21 Aranjeunna:

  1. Ubuntu
  2. CentOS
  3. Debian
  4. Kali
  5. linux mint
  6. bengkokan
  7. Fedora
  8. red Hat
  9. Manjaro
  10. Raspberry OS

Anu kontras seukeut sareng Réngking DistroWatch, anu parantos dijaga MX Linux di tempat munggaran pikeun lila, na yén di Maksud milarian Google nempatan posisi 23. Sedengkeun aranjeunna satuju yén, 5 ti 10 anu disebatkeun dina Sapuluh Top sami.

Pikeun nyimpulkeun sareng ngajembaran, ulasan ieu ngeunaan Tren ayeuna dina Parangkat Lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux, Kuring nyarankeun ngajajah tautan ieu:

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan anu ayeuna «Tendencias Google 20-21», ngarujuk kana Parangkat lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux sareng maksud milarian pangguna di seluruh dunya; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegramtandaMastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé.

Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinuxSedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.