[ESP] Ubunchu Cap2: Cli sareng Gnome!

Kamari teh Bab 1 tina manga ieu, muhun ... ayeuna kuring ninggali anjeun teh Bab 2 ????

Kuring bakal ngajantenkeun cutatan anu ngajelaskeun ngeunaan manga ieu, pikeun anu henteu maca tulisan anu sateuacanna:

Ubuntu... leres, nalika aranjeunna maca, henteu nganggo T tapi ku CH :)

Ieu mangrupikeun komik anu ngajelaskeun ka urang ku cara anu bener-bener ngahibur seueur hal ngeunaan dunya software bébas / Open Source, sareng ... ngantepkeun fanatisme atanapi karesep pikeun hiji distro atanapi anu sanés, kuring leres-leres nyarankeun komik ieu :D

Ngalakukeun ulasan anu singget (ringkes pisan)… Kuring béjakeun yén aya 3 babaturan (2 budak awéwé jeung 1 budak lalaki), salah sahiji budak awéwé datang hiji poé kalayan CD Ubuntu, nyarankeun ka babaturanana pikeun dianggo Linux... sareng, numutkeun dirina, anu aranjeunna anggo UbunCHu :D

Anu pikaseurieun nyaéta anjeunna mimiti ngajelaskeun topik-topik dasar sapertos GPL, naon SWL, kaunggulan, éta henteu sadayana kedah aya paréntah, daemon, sareng sajabana ... tapi kuring ngulang, ku cara anu lucu pisan hahaha.

Henteu nanaon, saleresna anu teu acan maca ieu, kuring nyarankeun yén anjeun maca :D

Sareng, anu parantos maca sababaraha bab ... tong asa-asa, urang bakal nempatkeun sadayana anu aya, sareng urang bakal nempatkeun kana basa urang

Nya ... didieu kuring tinggalkeun anjeun Ubunchu Cap2 dina basa Spanyol:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manual Sumber cenahna

    Nalika Wani ningali manga ieu: http://i.imgur.com/NB5Bw.jpg

    1.    v3 asup cenahna
      1.    nano cenahna

        Éta sanés pikeun membela Wani, tapi hormat ... anjeunna ngagaduhan cita-cita sareng sipatna sami sakumaha anu urang. Nyatana, dina seueur kasus anjeunna rada leres sanaos henteu dikedalkeun ku cara anu paling cekap.

        Budak lalaki kumaha ngajawab.

      2.    kawani cenahna

        Sababaraha hal:

        1: Abdi gaduh panon poék
        2: Abdi henteu gendut sapertos éta
        3: Nalika kuring ngadu'a ngeunaan hiji hal kuring ngalakukeun éta kalayan alesan, pikeun anu leres, emos henteu.

        Abdi teu resep angkat ceurik ka batur sapertos bos atos di dieu.

        Pokokna, saha waé anu sanés kuring henteu ngartos kuring ...

    2.    kawani cenahna

      Kaleresan kuring henteu nonton manga, kumargi kuring henteu resep distro ieu logis kuring henteu maca.

  2.   truko22 cenahna

    XD dina basa Inggris kanggo bab 8 sareng dina basa Spanyol pikeun 6 kuring resep pisan ^ __ ^

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hehe ... tong hariwang, urang taroskeun sadayana kana ESP hehe 😀

  3.   elip89 cenahna

    Excelente KZKG ^ Gaara ngaunduh, maca sareng ngantosan langkung seueur bab 😀

    Wasalam

  4.   nxs.davis cenahna

    haha Abdi henteu pernah ngabayangkeun paréntah sakumaha gadis ieu ngabayangkeun aranjeunna, kuring bungah kuring bakal ngantosan anu salajengna, hatur nuhun parantos ngabagi aranjeunna

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kasenangan pikeun urang us
      Hatur nuhun kana komentarna 🙂

  5.   CHROME cenahna

    Abdi resep carita, panasaran. Kuring panasaran naon anu bakal dipikirkeun para haters hat ngeunaan manga ieu

    1.    Manual Sumber cenahna

      Maca koméntar munggaran.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Aranjeunna bakal mikir yén éta téh omong kosong murni atanapi anu sapertos kitu hahaha.
      Anu salajengna bahkan langkung lucu hehehehe

  6.   Merlin The Debianite cenahna

    Kaleresan sigana mah asli pisan sareng komik.

    Paréntah sapertos sihir panginten kuring ngan ukur hiji anu ngémutan sapertos kitu.

    Saé.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      NGABARAKATAK!!!!

  7.   pandev92 cenahna

    Langkung seueur lolis sareng ecchis diperyogikeun dina manga xd

    1.    kawani cenahna

      Regayton Jepang kedah didesain khusus pikeun anjeun.

      1.    pandev92 cenahna

        Henteu kedah, urang parantos ngagaduhan lolis, ecchi, hentai, urang henteu kedah bubuahan barat di Jepang 🙂

        1.    Merlin The Debianite cenahna

          Anjeun nyarios sapertos anjeun hirup di Jepang.

          Anjeun cicing Di Jepang?

          Kirimkeun kuring hentai sahenteuna kan?

          XD

    2.    taragon cenahna

      OO Abdi peryogi OS-Tan!

      + inpormasi: http://es.wikipedia.org/wiki/OS-tan