Ubuntu di Kolombia

Sanaos sanés sanés abdi ti nagara ieu (Kolombia), kuring resep maca berita sapertos kieu 🙂

Kuring bakal ngantepkeun cutatan, nyaéta ... tanpa parobahan atanapi modifikasi:

Salam kolega!
Mangrupikeun kabagjaan pikeun kuring salaku pamimpin sareng pangadeg proyék ieu pikeun nunjukkeun ka masarakat sareng bagian anu saé tina karya kami anu parantos réngsé. Sistem wiki anu dikokolakeun di komunitas parantos diénggalan sacara lengkep dina cara anu langkung gampang ditanganan sareng langkung pikaresepeun sacara visual.
Urang tiasa didatangan wiki kami[1] sareng tingali parobihan anu énggal!… Dina dinten-dinten terakhir urang ngalaman sababaraha masalah, utamina ku panyungsi sapertos chromiun, tapi éta parantos direngsekeun berkat karya tepat waktu tim Dokumentasi[2] y [3].
Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi saran anjeun tiasa ngalaporkeunana dina situs proyék dina Launchpad[4].
Upami anjeun hoyong janten bagian tina proyék Dokuméntasi, kuring nyarankeun anjeun maca[2] sareng nyungkeun éntri dina halaman[3]
Tungtungna kuring hoyong ngabagjakeun José Gutierrez sareng Cesar Gomez, anggota proyék anu leres-leres digawé pikeun hasil ieu!… Diantarana kami parantos nampi ulasan anu saé pisan ti anggota komunitas Ubuntu sanés di dunya.

Kami aya hubungan.
[1] https://wiki.ubuntu.com/ColombianTeam
[2] https://wiki.ubuntu.com/ColombianTeam/Proyectos/Documentacion
[3] https://launchpad.net/~documentacion
[4] https://launchpad.net/ubuntu-co-documentacion

sumber: Blog Sergio Andrés Meneses

Ayeuna ^ - ^. Saban dinten di Amérika Latin gerakan pikeun Perangkat Lunak Gratis, OpenSource atanapi GNU / Linux (sabab aranjeunna resep nyebutna) beuki kuat sareng kuat, sacara fisik (sareng konferensi, jst) atanapi dina jaringan.

Dina waktos anu saé pikeun urang 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Anjeun terang ... Arch di Kuba.

    Kusabab kuring henteu terang batur ... Arch di Spanyol

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Di Kuba kuring ngan ukur terang dua deui anu nganggona, sareng kuring kantos nguping seueur pisan anu sanés, nyaéta aksés ka Repos Arch lumayan SESUATNA sesah, repos Ubuntu sareng Debian diala kalayan langkung gampang

      1.    Edward2 cenahna

        Hayu tingali upami kuring ngartos, lakukeun eunteung di dieu http://www.archlinux.org/mirrorlist/
        naha aranjeunna ngawula di Kuba?

        1.    elav <° Linux cenahna

          Anjeun teu hoyong ngartos, percanten ka abdi. Intina nyaéta kami henteu ngagaduhan aksés pinuh ka sadaya situs internét, janten ISP kami muka anu urang nyungkeun, tapi ngan ukur nalika éta satuju. Pondokna, carita panjang.

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Éta pisan saderhana ngartos sacara téhnis. Urang ngan ukur tiasa ngaaksés daptar situs (saur, 100 atanapi 200 situs) yén ISP urang ngagaduhan "kabuka" (kabuka = ​​ngamungkinkeun urang aksés kana situs éta), upami contona http://www.sitiomio.com éta henteu aya dina daptar situs éta, kami moal tiasa lebet sareng éror na bakal janten "ACCESS DENIED" anu pohara populér.

          Tingali, sacara téknis saderhana ngartos 😀