[Dibereskeun] Ubuntu ngagantung dina ngamimitian: layar hideung / ungu maot

Kuring teu nganggo Ubuntu mangtaun-taun, tapi dinten anu sanés, nyobian masang Ubuntu 13.04 dina komputer babaturan, kuring ngimpina deui: saatos pamasangan anu écés suksés sistem "ngagantung" dina ngamimitian sareng layar az némbongan ... Hapunten, Violet, saatos émut ka Mark Shuttleworth sareng kulawargana, kuring némbalan solusina, anu kuring bagikeun sareng anjeun.


Kasalahan biasana lumangsung nalika nganggo kartu vidéo Nvidia atanapi AMD, atanapi laptop anu nganggo Optimus atanapi anu sami, anu ngamungkinkeun panggunaan 2 kartu grafik anu tiasa ditukeurkeun. Ubuntu, sabab éta henteu ngagaduhan supir propriétér anu dipasang, panginten aya masalah damel sareng aranjeunna.

Jalanna nyaéta boot Ubuntu, sakali dina modeu nomodeset pikeun jalan pintas layar hideung atanapi ungu (sapertos anu aya), unduh sareng pasang driver anu cocog, teras balikan deui pikeun ngalereskeun masalah salamina.

léngkah

1.- Mimitian komputer teras pencét tombol Shift dina ngamimitian, pikeun kéngingkeun menu Grub. Anggo tombol panah pikeun napigasi / nyorot Éntri anu saluyu sareng Ubuntu (biasana anu munggaran).

2.- Pencét konci é pikeun ngédit éntri, anu bakal nembongkeun inpormasi boot rinci:

3.- Milarian éntri sapertos anu dipidangkeun dina screenshot di luhur. Anggo panah keyboard pikeun kéngingkeunana, teras kuring mencét tombol Akhir pikeun lebet kana tungtung garis (anu tiasa janten garis salajengna, sacara paradoks).

Kuring ngalebetkeun kecap nomodeset sapertos anu ditingalikeun dina layar gambar teras pencét Ctrl + X pikeun ngamimitian sistem.

Upami sadayana saé, sistem bakal boot tanpa masalah sareng anjeun bakal tiasa masang driver proprietary.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

87 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Martin cenahna

    Ngan ayeuna anjeun masihan terang ka kuring haha, solusina saé pisan upami éta jalan, kuring bosen masang Ubuntu 12.04, sarébu driver proprietét diunduh tina halaman AMD pikeun kartu vidéo Radeon HD 6550M kuring .. sareng teras nalika ngamimitian deui éta deui kana layar ungu. Kuring réngsé masang Xubuntu 12.04 sareng supir proprietari di ditu sareng aranjeunna tiasa dianggo sampurna .. Pokokna hatur nuhun pikeun solusina!

    1.    José cenahna

      Halo, hiji patarosan, naon supir propriétari sareng ti mana kuring ngaunduhna?

    2.    Betsy cenahna

      Alus teuing! Ieu langsung direngsekeun ... Hatur nuhun pisan

  2.   Martin cenahna

    Ideu na saatos masang ubuntu, restart sareng badé modél nomodeset, sakali dimimitian dina modeu éta masang driverna teras balikan deui?

  3.   Gayus baltar cenahna

    Éta normal lamun anjeun parantos ngahijikeun + grafik anu didedikasikan, éta ogé kajantenan dina Debian sareng tiasa nyababkeun monitor henteu ngamimitian. Nganonaktipkeun built-in BIOS ogé ngajawab kasus anu sami. 'nomodeset' tiis, anjeun kedah terang éta. ^^

  4.   tamuz cenahna

    Kuring ningali yén éta téh ubuntu 12.04 sabab kernelna 3.2, nyaéta ringtail raring nyaéta 3.8, 12.04 masihan kuring masalah sareng nvidia GT520 tapi ku vérsi ieu sakuduna henteu kajantenan, nyatana kuring aya dina 12.10 sareng supir proprietari sareng euyeub pisan hal anu henteu diukur ku LTS

  5.   albéry cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring: leres
    Kuring teraskeun sakumaha pituduh anjeun sareng teu nanaon ... layar hideung tetep némbongan teras lebet Ubuntu tapi tanpa dékorator jandela atanapi persatuan atanapi palang.
    Kuring gaduh Acer Aspire Z3101 Nvidia Gt520 Ubuntu 13.04

    1.    Francesco cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngagaduhan cita-cita acer 5516

  6.   Gayus baltar cenahna

    Upami anjeun ngalebetkeun Ubuntu, éta mangrupikeun masalah supir. Kalayan supir sateuacanna ATIHD4330 kuring, hiasan tina desktop rusak, nyésakeun kuring tanpa Unity sareng tanpa wates jandéla.

    Upami anjeun gaduh file /etc/X11/xorg.conf, pasihkeun supir VESA (tibatan nvidia) sareng cobian masang supir NVIDIA tina setélan sistem. Anjeun tiasa ogé nyobaan 'nouveau' atanapi, langsung, hapus file xorg.conf

    (Abdi tiasa lepat, kuring sering dina masalah driver grafis ti saprak amd-warisan anyar, tapi sateuacan kuring sangsara pisan ku désa 'fglrx' ati)

  7.   Edo cenahna

    Kuring rada gaduh masalah di sisi anu sanésna, supir gratis tiasa dianggo saé pikeun kuring, tapi nalika kuring masang proprietary layar janten hideung sareng kuring biasana kedah pormat deui. Ieu lumaku pikeun distro naon waé anu kuring kantos anggo (ubuntu 12.10, 13.04, eOS kalayan kernel 3.8, manjaro, chakra, sareng sajabana), sareng éta kedah dianggo, kumargi downgrade ka xorg biasana ngalakukeun éta ogé.
    Anu pasti nyaéta dina radeon hd 4200 kuring ngan ukur tiasa nganggo supir gratis 🙁, pamitan pangalaman anu langkung saé ngeunaan uap

    1.    Juan Antonio cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sapertos anjeun. Kuring gaduh supir gratis sareng nalika kuring angkat ka swasta kuring tinggaleun layar hideung ... naon anu kuring tiasa lakukeun?
      Gracias!

  8.   hernando Sanchez cenahna

    Hal anu sami kajadian sareng Mageia, naha mungkin pikeun méréskeunana ku cara kieu?
    Mudah-mudahan, hatur nuhun kanggo inpormasi anu narik ieu.

  9.   Cesar Benavidez cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring saatos masang pembaruan di Ubuntu 12.04, éta tiasa dianggo hatur nuhun sampurna.

  10.   Gambar placeholder Nilzer Camacho Alvarez cenahna

    Halo sadayana, sakali dirobih janten NOMODESET teras pencét control X. Éta masihan kuring dua pilihan kanggo mencét tombol S sareng M (manual pamulihan anu terakhir) sareng di sana tindakan naon anu kuring kedah laksanakeun. Salam sareng hatur nuhun

    Abdi sareng Ubuntu 13.04

  11.   Josefa cenahna

    Éta dianggo sampurna pikeun kuring, hatur nuhun

  12.   Matto cenahna

    Kuring ngalakukeun éta ku nomodeset sareng éta henteu tiasa dianggo .. éta nunjukkeun seueur parameter tapi kuring masih teu tiasa ngamimitian ubuntu .. gambar hideung tetep némbongan sareng ngaleungit ku kursor

  13.   emh cenahna

    Biasana ieu mangrupikeun masalah manajemén kakuatan, kuring ngumbarana sapertos kieu: Ngarobih parameter "sepi percikan" janten "nolapic" émut pikeun nyimpen parobihan. Anjeun tiasa ngabantosan diri nyalira ku program pangaturan grub, anu henteu aya dina Repository.

    1.    Juventino Saavedra Sanchez cenahna

      Janten kuring tiasa méréskeun masalah kuring, hatur nuhun. Éta "nolapic" sanés "nomodeset percikan sepi"

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Hébat! Hatur nuhun parantos kéngingkeun koméntar anjeun.
        Peluk! Paul

  14.   caah cenahna

    halo

    Cara séjén pikeun nepi ka grub?

    Tambang, 13.10, pergeseran mencét henteu janten, éta beban sapertos biasana sareng mulih deui ka kaayaan catatonic.

    1.    ALEJANDRO DE ALBA cenahna

      Abdi sami, tombol shift henteu jalan

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Babaturan: Kuring ngantepkeun tautan ieu kana wiki resmi Ubuntu dimana éta nyarios yén pergeseran kedahna jalan. Upami henteu, panginten GRUB henteu dipasang leres. Hiji-hijina solusi anu tiasa dipikirkeun nyaéta ngagunakeun disk instalasi Ubuntu, boot ti ditu, teras pasang deui atanapi atur grub ti ditu.

        https://wiki.ubuntu.com/RecoveryMode

        Peluk! Paul.

      2.    tagihan cenahna

        halo
        Anjeun tiasa nyobian ieu: balikan deui PC, lebetkeun BIOS sareng kaluar tanpa ngarobih nanaon, teras enya, tahan tombol Shift.
        Wasalam

  15.   Ubuntu cenahna

    Héi sadayana, pembaruan Ubuntu kuring ka 13.04 sareng ayeuna nalika kuring ngapdipikeun ka 13.10 éta ngagantung nalika kuring ngamimitian sareng layar hideung saatos ngalangkungan grub. Hiji-hijina cara pikeun ngamimitian nyaéta ku milih modeu ngamimitian 3.2

  16.   Jonathan cenahna

    ahhh hatur nuhun pisan pertama kali layar hideung kajantenan kuring !!! éta KAOTICA !!! HAHAHA éta tiasa dianggo pikeun kuring ku ngarobah «sepi percikan» ka nolapic

  17.   Oscar cenahna

    naon versi ubuntu nyaéta kuring nyobian sareng 13.10 sareng éta henteu jalan

    1.    Diego Sunda cenahna

      Kuring nyobian na dina Ubuntu 12.04 LTS

      Salam!

  18.   Diego Sunda cenahna

    Hatur nuhun pisan!!!

    Kuring parantos 2 dinten sareng masalah anu sami ...

    Salam ti Méksiko!

  19.   Juan jiron cenahna

    Hatur nuhun pisan réréncangan, postingan anjeun seueur ngabantosan

  20.   Antonio cenahna

    Wilujeng siang, anjeun bakal ningali, kuring masang Ubuntu 13.04 dina komputer kuring anu ngagaduhan windows 7 tapi ayeuna di awal éta tetep macet, kuring henteu ningali grub atanapi naon, kuring mutuskeun pikeun ngaleupaskeun hard disk sareng mupus sadaya partisi, di mesen ti 0, tapi kuring teras-terasan narik layar anu sami sareng di dinya tetep caket naha anjeun tiasa nyarios naon anu kedah dilakukeun !!

  21.   wels cenahna

    Anjeun ngadangu Carnala Kuring parantos nyobian ieu tina tutorial anjeun sareng noo lulus ubuntu henteu ngajalankeun layar hideung ngagantung sareng téks anu kuring nampilkeun éta nami kartu kuring mdre haha ​​kuring henteu terang naha anjeun tiasa ngadamel leungeun ku ieu Abdi bosen milarian Abdi gaduh kartu vidéo nvidia plis helpmee Abdi parantos nyobian seueur hal sareng nooo masalahna tiasa direngsekeun aaaaaa

  22.   Miguel malaikat cenahna

    Naha aya anu tiasa bantosan kuring ... masang ubuntu 13.10, ngapdet sareng ngahirupkeun komputer ... nalika perhatoskeun yén masang parangkat lunak proprietary tiasa nyababkeun kasalahan, kuring nuturkeun léngkah dina tulisan ieu kana surat ... tapi éta henteu jalan. .. nalika ngamimitian ubuntu éta naroskeun kecap akses kuring, saatos ngalebetkeun layar hideung hideung ... grafik anu kuring gaduh nyaéta nvidia, sareng nganggo paréntah ieu ...

    NVIDIA:
    sudo add-apt-repository ppa: xorg-edgers / ppa
    sudo update apt-meunang
    sudo apt-get install nvidia-319 nvidia-setting-319

    Mugi anjeun tiasa ngabantosan abdi ... Nuhun sateuacana

  23.   Roger cenahna

    Halo, hal anu sami kajadian ka kuring ngeunaan layar hideung ... tapi leres éta masalah ku supir kartu vidéo ... Tapi ayeuna éta dimimitian, éta naroskeun ka kuring pikeun pangguna, kecap akses sareng saatos éta pesen tina SENARNA TANPA HARANSI nembongan teras cicing di "Username @ pcname: ¬ $"

    sareng éta tetep aya, kuring ngalebetkeun deui data salaku superuser kuring, atanapi pangguna sareng TIASA ...
    naon anu abdi lakukeun? - HELP MEeeeeee punten ku e-mail ramos.serruto@gmail.com

  24.   Carlos cenahna

    Hal anu sami kajadian kuring: Kuring ningkat kana Ubuntu 13.10 sareng éta maot di dinya. Solode nomodeset henteu dianggo pikeun kuring. Naha anjeun tiasa ngalakukeun tindakan ti juru paréntah grub? Surak

  25.   duda1 cenahna

    Tapi upami kuring gaduh windows 7 dipasang dina hiji partisi sareng ubuntu dina anu sanés, naha éta bakal ngahargaan boot windows?

  26.   Ricardo cenahna

    Halo, kuring sanés ahli, tapi sareng masalah nalika ngamimitian disk Ubuntu pikeun pamasanganana, layar munggaran nembongan dimana némbongan upami anjeun hoyong masang vérsi tés sareng teu aya deui, kuring pencét enter sareng éta henteu hurung, naon anu tiasa abdi lakukeun?

  27.   Juanjo cenahna

    Hatur nuhun.
    Kuring nembé méréskeun sora nalika pembaruan kana Ubuntu 14.04

  28.   reco cenahna

    tulung!! Sateuacan, nalika kuring ngamimitian, kuring gaduh sababaraha hurup sareng éta moal ngamimitian, tapi kuring ngalakukeun ieu sareng kuring masih kénging hal anu sami tapi ku langkung seueur hurup, kuring kéngingkeun profil appArmor.

  29.   Ariana cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring. Kami pemula looooong, solusi sapertos kieu ngahemat kulit kuring. Salam ti Argentina

  30.   Cristian cenahna

    Kumaha hébat. Saé pisan. Pasang Ubuntu dina PC anu sami anu parantos dipasang dina disk sateuacanna anu kadaluarsana sareng dimimitian ku masalah ieu. Kusabab éta sanés panggunaan utama kuring, kuring henteu masihan langkung bal dugi ka ayeuna. Kumaha bagja nganggo deui hahaha. Hatur nuhun pisan.

  31.   Rafael cenahna

    Kuring béjakeun yén masalah éta sanés ngan ukur dina ngamimitian kuring sapertos babaturan anu sanés nalika aranjeunna damel layar janten hideung teu aya pilihan sanés tapi pikeun ngabalikan deui. Kuring gaduh réréncangan anu sanés anu milih deui masalah 12.04 direngsekeun. Anjeun tiasa ngabayangkeun yén aranjeunna kedah ngatasi ieu kusabab henteu ningkat sareng vérsi anu énggal, éta bakal janten parah. Aya jalma anu sugema pisan kana masalah ieu, aranjeunna parantos kaleungitan waktos sabab nalika ngamimitian deui aya waktos anu aranjeunna kaleungitan padamelan dina hiji hal anu parantos dilakukeun ku aranjeunna.
    Tapi éta henteu liren waé di dinya sabab rumit ku kudu ngurilingan nyieun penemuan dina hal anu sakuduna langkung ti dibuktikeun

  32.   maryeli cenahna

    Halo, wilujeng siang ... aya kajadian anu sami sareng kuring, tapi nalika layar ungu muncul, éta ditutup sareng kuring ngaktipkeun deui sababaraha kali dugi ka saatna layar janten hideung, hurungkeun lampu bohlam anu dipimpin dina keyboard; kipas tiasa didangu damel ... naon anu kuring tiasa lakukeun?

  33.   nahuel cenahna

    éta ngagantung dina [0.279060] [bug firmware]: ACPI; Query BIOS _OSI (linux) teu dipalire

    kumaha kuring tiasa méréskeunana?

  34.   Mat Malaikat cenahna

    Kuring gaduh vérsi 14.04 sareng nalika kuring lebetkeun kata sandi éta henteu dimuat nanaon.

  35.   jhoel galeano cenahna

    Kuring gaduh windows 7 dipasang Kuring parantos nyobian masang ubuntu 14.04 kanggo damel sareng dua sistem dina hp mini 110 4100 masalahna nyaéta kuring teu acan tiasa ngamimitian .. éta dipasang saé sareng nalika kuring ngabalikan éta nunjukkeun kuring pilihan sahingga kuring tiasa milih sistem anu mana pikeun ngamimitian Upami kuring milih windows éta beban sadayana tapi upami kuring milih linux ngagantung dina layar ungu…. Kuring henteu acan tiasa mendakan jawaban tina masalah kuring ... bantosan kuring sabab kuring énggal dina linux, kuring nembé terang sareng berinteraksi sareng sistem ieu ...

    surak….

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Solusi anu disarankeun dina tulisan henteu dianggo pikeun anjeun?
      Upami kitu, nempatkeun percikan sepi deui sareng ngagentos dimana éta nyatakeun $ linuxgfxmode ku nomodeset.
      Garisna kedah gfxmode nomodeset
      Émut kanggo nyimpen parobihan sareng ngabalikan deui.
      Peluk! Paul.

      1.    Guille cenahna

        Kuring nyobian nganggo nomodeset, nganggo nolapic sareng ogé cara ieu tapi henteu jalan ... layar hideung. Kamungkinan kuring henteu mendakan pilihan pikeun nyimpen parobihan kumargi upami kuring dihurungkeun deui sareng lebet deui didieu katingalina sapertos aslina. Naon cara anu leres pikeun nyimpen parobahanana?
        hatur nuhun

  36.   Jose cenahna

    Punten, naon supir proprietari anu anjeun carioskeun di tungtungna, sareng kumaha kuring masangkeunana? Abdi énggal dina ieu, kuring bakal ngahargaan waleran anjeun

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Kuring nyarankeun anjeun maca sababaraha pituduh kami dina Ubuntu.
      https://blog.desdelinux.net/?s=que+hacer+despues+de+instalar+ubuntu
      Ogé, upami anjeun nembé ngamimitian, pastikeun pikeun parios pituduh pamula urang:
      https://blog.desdelinux.net/guia-para-principiantes-en-linux/
      Peluk! Paul.

      1.    Jose cenahna

        hatur nuhun

  37.   Luis cenahna

    Hatur nuhun.

  38.   Steven cenahna

    Kuring nganggo versi 14.04 sareng saatos ngalebetkeun kata sandi pikeun ngamimitian bagian éta tetep aya.
    Kuring parantos nyobian sadayana di luhur sareng teu aya anu dianggo pikeun kuring, éta sok dina layar ungu.

  39.   Enrique cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring ngan ku mencét tombol shift kénca sababaraha kali nalika boot masang USB. hatur nuhun

  40.   pankronik cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeunana di Ubuntu 14.10 tapi nalika kuring reboot, hal anu sami kajadian, éta tetep hideung, naon anu kuring lakukeun ???

  41.   MARIXU cenahna

    Halo, hatur nuhun kana kontribusina… Sababaraha dinten ka pengker kuring ngamutahirkeun vérsi Ubuntu kuring ... Abdi ngabayangkeun yén komputer dipareuman sateuacan réngsé… Kuring pohara leungit…. Kuring ngalakukeun sagala anu anjeun carioskeun tapi kuring kéngingkeun layar hideung deui ... Kuring ogé nyobaan pilihan kadua anu anjeun pasihkeun ... Kuring kéngingkeun layar ungu sareng logo ubuntu ... éta bakal tetep salamina. Kuring mareuman, nyobaan nuliskeun ubuntu ... sareng teu nanaon, layar hideung deui ... Upami anjeun terang kumaha ngalereskeunana, kuring bakal ngahargaan info. hatur nuhun

  42.   Erick cenahna

    Wilujeng sonten, laksanakeun léngkah-léngkah sapertos anu disebatkeun sareng éta henteu ngajawab naon-naon pikeun kuring sareng sistem file muncul. Sagala kasalahan salajengna bakal diabaikan root @

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo Erick!

      Kuring pikir éta bakal langkung saé upami anjeun nimbalankeun patarosan ieu dina jasa tanya jawab urang disebut Tanya FromLinux sahingga sakumna masarakat tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

  43.   Salva cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun sagala anu anjeun carioskeun sareng éta henteu acan hasil pikeun kuring kuring teraskeun sareng layar hideung …………………… hatur nuhun

  44.   Salva cenahna

    ku jalan kuring gaduh ubuntu 14.04….
    pc abdi Asus x553m
    cpu intel bay trail dual-core 2830 dugi ka 2.42ghz
    mémori 4 gb
    hdd 500gb

  45.   Juan Carlos cenahna

    Kuring gaduh AMD A4, RADEON GRAPHICS HD 8670M, nalika kuring badé masang, layar nembongan, tapi layar kabur, éta cacat, nalika kuring nyobian muka installer, teu aya anu katingali, hal-hal kabur, anu tiasa ngabantosan abdi?

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hai Juan Carlos!

      Kuring pikir éta bakal langkung saé upami anjeun nimbalankeun patarosan ieu dina jasa tanya jawab urang disebut Tanya FromLinux sahingga sakumna masarakat tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

  46.   Fredy cenahna

    Sobat, nalika kuring nyobian nempatkeun Ubuntu dina komputer kuring, éta bakal tetep macét saatos pamasangan nalika dimimitian, kuring nyobian ngalereskeunana sapertos tulisan anjeun tapi kuring henteu ngagaduhan kecap pikeun ngagentos "sepi percikan" kuring henteu, naha aya deui anu tiasa?

  47.   Hektor Peña cenahna

    Hatur nuhun pisan, anjeun nyalametkeun kuring sareng kuring badé pormat 🙂

    1.    naty cenahna

      Halo, kuring henteu ngatasi, kumaha anjeun ngalakukeun éta, hektor peña?

  48.   LUIS VELEZ cenahna

    Kuring mendakan ieu sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring.

    Kuring ogé ngalaman masalah ieu. Tapi rencana kuring nyaéta ngagunakeun mesin kuring salaku sérver tanpa sirah pikeun SSH, janten kuring henteu ngaganggu ngalereskeun kasalahan ieu dugi ka ayeuna. (Sareng pikeun catetan, gambaran lengkep kasalahan anu kuring pendakan dina tampilan Dell 2009W kuring kalayan Ubuntu 12.10 Server Edition nyaéta "Out of range signal. Teu tiasa ningalikeun mode pidéo ieu, robih input tampilan komputer janten 1680 × 1050.")

    Janten upami anjeun ngagaduhan kasalahan ieu sareng anjeun badé ngalereskeun saatos dipasang (sareng gaduh aksés SSH), laksanakeun hal ieu:

    Ngarobih file etc / default / grub config; ngagentoskeun garis # GRUB_GFXMODE = 640 × 480

    (Catetan: Mimitina file ieu leungit. Saatos ngajalankeun sudo update-grub sababaraha kali nalika kuring nyobian ngaluarkeun, Grub2 akhirna nyiptakeun file éta ... Aneh!)

    Simpen file.

    Anyarkeun Grub: sudo update-grub

    Hurungkeun deui sérver.

    Teras sadayana magis dianggo! Mudah-mudahan ieu mangpaat kanggo anu sanés. Sing salamet.

  49.   Pedro Navarro cenahna

    Hatur nuhun pisan kana kontribusina, éta parantos ngabantosan pisan. Éta jalan pisan.

  50.   Miguek cenahna

    Éra yén kuring ngalaksanakeun léngkah anjeun pikeun ngalereskeun ubuntu kuring tapi éta henteu lebet kana grub saatos ngetikna shift janten kuring hoyong terang naha anjeun terang naon anu kuring tiasa laksanakeun hatur nuhun

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo! Mimiti, hapunten anu kasép dina ngawaler.
      Kuring nyarankeun anjeun nganggo jasa Tanya Ti Linux kami (http://ask.desdelinux.net) pikeun ngalaksanakeun jenis konsultasi ieu. Ku cara éta anjeun tiasa kéngingkeun bantosan ti sadayana masarakat.
      Rangkulan! Paul

  51.   Alexis cenahna

    hatur nuhun parantos ngajarkeun kumaha ngalereskeun masalah ieu, kuring leres-leres nuturkeun léngkah-léngkahna. Kuring mairan yén kuring gaduh layar hideung (henteu ungu) sareng ngan ukur panunjuk anu katingali anu tiasa mindahkeun éta tapi éta aya. 3 dinten kamari abdi sareng masalah ieu hatur nuhun pisan kuring atos parantos ngéléhkeun pc haha

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Sawangsulna! Peluk!
      Paul.

  52.   Alejandro cenahna

    HELLO, kuring ngagaduhan ACER ASPIRE V3; 472P-324J, saatos nuturkeun léngkah-léngkah anu anjeun lakukeun, hiji layar némbongan ka kuring anu nyarios- Mimitian daptar pesenan sareng éta tiasa dirobih didinya, naon anu kuring kedah lakukeun?

  53.   guman cenahna

    saatos ctrl + x layar bakal hideung sareng komputer teu ngalakukeun nanaon….

  54.   Lucas Mateo Tabares cenahna

    sahenteuna dina HP pavilion g7 mah hasil, hatur nuhun pisan.
    dina hiji-hiji iraha kuring masang anu aya hubunganana sareng Ubuntu atanapi Debian, éta henteu pernah masang kuring leres sareng kuring bahkan henteu kedah masang grub ... Naha aya anu sapertos kieu kajantenan ka batur?

  55.   Noob ADC Korea cenahna

    henteu bade. Laporkeun ...

  56.   roberto misael cenahna

    Nya kuring henteu terang naha ieu anu kajantenan, kuring murid dina basa Inggris. sistem comp. Nalika ngagunakeun apt-get install pikeun masang program, ujug-ujug éta moal ngantep kuring nganggo éta pikeun masang program anu béda sareng éta henteu ngantep kuring sareng kuring milih pikeun ngabalikan lap tapi nalika kuring masihan ubuntu dina grup éta dimimitian pikeun dimuat tapi daripada némbongan tanda ngamuat ubuntu kuring ngagaduhan jandéla hideung kalayan seueur fitur sapertos kieu: [OKÉ] kernes …… ..
    [OKÉ] jnjfnvkjfnvkf
    sareng daptar anu panjang dimimitian ku ok anu dituturkeun ku fitur ubuntu. sareng henteu ngantepkeun layar éta kuring ngan ngetik f1 sareng kuring tiasa nganggo terminal anu parantos usik ku ieu: sudo su
    dpkg –konfigurasi -a
    apt-meunang -f install
    update apt-meunang
    apt-meunang dist-upgrade
    apt-get install -reinstall ubuntu-desktop
    apt-kéngingkeun autoremove
    apt-beresih
    reboot

    tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring sapertos apt-get -f install

  57.   roberto misael cenahna

    halo ogé naon anu kajantenan kuring nyaéta ujug-ujug kuring hoyong nganggo apt-get install pikeun masang chrom éta ngawartosan yén éta henteu tiasa diuji nganggo apt-get -f install
    sareng kuring nyobian nyobian program anu sanés tapi kuring ngagaduhan hal anu sami janten kuring milih balikan deui tapi nalika kuring masihan ubuntu dina grup kuring henteu kénging deui ngamuat logo ubuntu
    upami sanés jandéla hideung sareng daptar panjang fitur sapertos kieu:
    [OK] kernel……
    [OKÉ] ijojn
    [OKÉ] komponén jcnh
    seueur OK dituturkeun ku hiji hal sareng ti dinya éta henteu kajantenan ngan ku ngetik f1 éta ngamungkinkeun kuring muka terminal murni tapi teu aya grafik sareng henteu mendakan alat éksternal
    Kuring parantos nyobian ieu:

    sudo su
    dpkg –konfigurasi -a
    apt-meunang -f install
    update apt-meunang
    apt-meunang dist-upgrade
    apt-get install -reinstall ubuntu-desktop
    apt-kéngingkeun autoremove
    apt-beresih
    reboot

    ogé apt-get -f masang sareng ngonpigurasikeun –ay nanaon nalika masihan pembaruan sareng ningkatkeun kuring nampi daptar panjang dpkg kalayan file kosong
    Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng kuring hariwang kusabab kuring seueur padamelan sakola di dinya kuring bakal ngahaturkeun nuhun pisan

  58.   Ezequiel noob: c cenahna

    HP 245 G4 notebook pc nganggo stiker ubuntu
    Ubuntu 14.04 lts
    Nalika dihurungkeun deui, nembongan yén unit disk / tmp henteu kapendak
    Kuring henteu émut pilihan naon anu kuring pencét
    Teras anjeunna ngantep kuring ngalebetkeun kecap akses sareng éta aya, saatos bari ngan tinggal di Violet éta henteu ngamimitian
    Abdi henteu hoyong kaleungitan barang-barang anu kuring gaduh di dinya TT_TT
    Abdi énggal: c

  59.   Cheno cenahna

    Babaturan Kuring ngagaduhan masalah, mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring masang ubuntun dina ho sareng amd turiin 64 sareng nvidia, sareng pikeun sababaraha alesan kuring henteu tiasa nyambung kana internét, sanés ku kabel atanapi nirkabel, kuring hoyong terang upami aya anu ngagaduhan solusi, sateuacan hatur nuhun

  60.   Leonardo cenahna

    Sobat anu saé pisan !!!

  61.   Luis cenahna

    Ngalakukeun prosedur ieu kuring junun boot sistem. Masalahna nyaéta nalika kuring nuliskeun kecap akses éta henteu ngamimitian, tapi naros ka kuring deui. Hal anu sami kajadian upami kuring nyobian lebet salaku Sesi Tamu. Naha anjeun ngagaduhan ide naon masalahna? Kuring ngagaduhan Ubuntu 14.04 LTS

  62.   Ulysses Rigone cenahna

    Kalayan 32 bit Lubuntu kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng prosedur na jalan sampurna. Kuring angkat sareng supir proprietary.
    Hatur nuhun pisan!

  63.   Cesaralexis cenahna

    Bray leutik pisan nepi ka teu katingali pisan. Éta nyatakeun milarian lawang, naon anu anjeun hartosna ku lebet? pikeun boot? Surak

  64.   Sergi cunill cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta hasil pikeun kuring munggaran!

  65.   Aom Garcia cenahna

    Hatur nuhun pisan kana dukungan anjeun ... Saé pisan, éta parantos dianggo saé pisan kanggo kuring di Ubuntu 16.04 kumargi kuring henteu tiasa masang driver nvidia 304, hatur nuhun?

  66.   Lautaro cenahna

    Saé pisan, aranjeunna nyalametkeun sadidinten, kuring badé ngalih ka Debian 10, tapi panginten kuring naros ka google, sareng waleran langsung sareng gampang, kuring online deui. hatur nuhun

  67.   Etsel Negrin cenahna

    Wilujeng siang, kuring parantos konsultasi blog ieu sareng anu sanés ti saprak kuring mimiti nganggo Linux sareng Ubuntu, diantara sebaran sanésna dina laptop kuring, hoyong diajar hal. Masalahna nyaéta saatos ngalakukeun pembaruan dina Ubuntu 18.04.03, dipasang sasarengan sareng Windows 10, dina laptop Plan Ceibal, kuring ngalakukeun pembersihan anu terminal ngajukeun ka kuring, kalayan otomatis. Dina pembaruan grub diperbarui ogé. Nalika kuring bérés kuring mareumanana sareng saatos kuring ngahurungkeun deui sareng nalika mimiti muka grub éta masihan pesen ieu sareng ti saprak éta henteu kajantenan: / dev / mmcblk0p5: bersih, 396225/1150560 file, 4402834 / 4612859 blok
    [7.271323] i2c_hid i2c-TPD1019: 00: chrisdbg i2c_hid_command– (ret = 2, Count = 0)

    sareng kanyataanna, sakumaha anu kuring parantos milarian, kuring henteu tiasa ngartos naon anu kajantenan. Kuring parantos ngalaksanakeun prosés pembaruan anu sami ieu dina laptop anu sami sareng sadayana dilanjutkeun ogé sareng tanpa masalah.

  68.   Pedro cenahna

    Anjeun ngan ukur nyimpen laptop kuring, hatur nuhun pisan!