UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

Ti jaman ka jaman urang resep ngalaporkeun naon anu kajantenan ka jelema proyék lami, anu urang parantos ngajalajah sababaraha taun ka pengker. Sareng dinten ayeuna bakal janten giliran Distribusi anu kirang dikenal ku seueur anu parantos diperbaharui ku tangan Ubuntu 20.04. Sareng ieu GNU / Linux Distro Mangka disebut "Édisi Christian Ubuntu (UbuntuCE)".

"Édisi Christian Ubuntu (UbuntuCE)" sakumaha namina dina basa Inggris, nyaéta a GNU / Linux Distro dirancang khusus pikeun "LMawa Kakuatan sareng Kaamanan Ubuntu ka Pangguna Kristen".

UbuntuCE: lami GUI tina versi dumasar Ubuntu 12.04

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, sanés sanés waktos munggaran urang ngajajah ieu GNU / Linux Distro. Éta parantos sababaraha taun saprak kami nyebatkeun éta dina sababaraha tulisan atanapi ngahaturanan hiji khususna. Alesan naha, sapertos biasa, urang bakal langsung ngantunkeun tautan ieu di handap. tulisan patali saméméhna, sahingga saatos réngsé ayeuna, anu minat tiasa milarian naon anu kantos dikoméntaran.

"Aya UbuntuCE (Édisi Christian Ubuntu), sebaran anu didasarkeun kana Ubuntu, anu nyayogikeun kami aplikasi anu raket patalina sareng agama Kristen sapertos OpenLP, Quelea, Xiphos, BibleMemorizer sareng BibleTime, anu museur kana hiji cara atanapi cara sanés dina diajar Alkitab. Tangtosna, seueur aplikasi ieu aya dina Repository, tapi henteu perlu pikeun ngaunduh ka UbuntuCE pikeun ngagunakeunana. Kusabab, distribusi ieu parantos disiapkeun sareng dilengkepan ku sababaraha parangkat lunak anu nuturkeun garis pamikiran Kristen." Ubuntu CE: Sebaran pikeun agama

Tulisan anu aya hubunganana:
Ubuntu CE: Sebaran pikeun agama

Tulisan anu aya hubunganana:
Distribusi agama dumasar kana Ubuntu
Tulisan anu aya hubunganana:
Aya unggal distro….

Édisi Christian Ubuntu (UbuntuCE)

Naon UbuntuCE ayeuna?

Numutkeun pamekar sorangan di na website resmi, ieu ayeuna dijelaskeun sapertos kieu:

"Ubuntu Christian Edition (UbuntuCE) mangrupikeun sistem operasi sumber anu gratis sareng kabuka pikeun Kristen. Éta dumasarkeun kana Ubuntu Linux anu populér. Ubuntu mangrupikeun sistem operasi anu basisna Linux lengkep, sayogi gratis kalayan dukungan komunitas sareng propésional. Tujuan tina UbuntuCE nyaéta pikeun nyangking kakuatan sareng kaamanan Ubuntu ka urang Kristen."

ieu Sebaran GNU / Linux Éta parantos mangtaun-taun ayana sareng sababaraha taun anu teu diperbaharui. Sakitu seueur éta, bahkan halaman wéb tina DistroWatch ayeuna parantos didaptarkeun salaku diteruskeun dina bagian na didaptarkeun pikeun dirina. Nanging, masih aya pedaran alit di jerona, anu diantara seueur hal sapertos kieu:

"Marengan aplikasi Ubuntu standar, Ubuntu Christian Edition kalebet parangkat lunak Kristen pangsaéna anu sayogi. Versi panganyarna ngandung GnomeSword, program diajar Alkitab top-of-the-line pikeun Linux dumasar kana Project Sword. Aya sababaraha modul anu dipasang sareng GnomeSword kalebet Bibles, Koméntar, sareng Kamus. Édisi Christian of Ubuntu ogé kalebet kontrol parental anu lengkep pikeun eusi wéb, didukung ku Dansguardian. Alat grafis ogé parantos dikembangkeun pikeun nyaluyukeun setélan kontrol parental khususna pikeun Ubuntu Christian Edition. Tujuanana Edisi Kristian Ubuntu sanés pikeun nyandak Kristen kana Linux, tapi nyandak Linux ka Kristen." DistroWatch - Ubuntu Christian Edition

UbuntuCE: Screenshot 1

perbawa

Diantara anu paling disorot ku panyipta na, nyaéta ciri-ciri ieu:

  • Éta ngagaduhan Sistem Nyaring Eusi Wéb: UbuntuCE tos dikonfigurasi sareng OpenDNS FamilyShield. OpenDNS mangrupikeun panyadia DNS anu ngarah kana industri anu nawiskeun DNS gancang sareng aman kalayan nyaring eusi generasi salajengna.
  • Ngawengku Host Minder: Host Minder mangrupikeun aplikasi saderhana anu diwangun kalayan émutan UbuntuCE. Mangrupikeun cara saderhana pikeun meungpeuk situs wéb anu teu dihoyongkeun tina sistem anjeun.
  • Nawarkeun Parangkat Lunak Studi Alkitab: Kalebet BibleTime, Xiphos, sareng Bibledit.
  • Nawarkeun Parangkat Lunak pikeun Garéja: Kalebet OpenLP, ogé Presenter ku WP.
  • Datang sareng wallpaper éndah- UbuntuCE dipak ku sakilo wallpaper bertema Kristen anu éndah pikeun ngabantosan anjeun ngadamel desktop anu cocog sareng anjeun.

UbuntuCE: Screenshot 2

inpo leuwih

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Édisi Christian Ubuntu (UbuntuCE) anjeun tiasa ngajajah halaman wéb resmi na di Sourceforge.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "UbuntuCE" Dina tahap pangwangunan anyar ieu, éta ngajanjikeun pangguna na a Pangalaman anu pikaresepeun sareng diperbarui, dina jangkung jaman modéren ieu tanpa kaleungitan tujuan anu parantos diciptakeun ti saprak lahir, nyaéta, "Anu lMawa Kakuatan sareng Kaamanan Ubuntu ka Pangguna Kristen".

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.