Unggah GIF animasi ka Facebook nganggo imgur sareng wget

Logo Facebook

Dinten ieu, kusabab alesan luang, kuring hoyong ilubiung dina Facebook gambar GIF anu ngagerakkeun. Sakumaha urang sadayana terang, Facebook henteu kéngingkeun nyebarkeun GIF animasi sapertos kitu Google+ Kusabab éta nyandak jauh gerakan (kaleungitan sadayana rahmat), janten perlu pikeun ngarobah éta saméméhna kana format video sapertos MP4 pikeun kéngingkeun hasil anu sami.

Dina sababaraha kasempetan sateuacana kuring nganggo GIF online anu saé pisan pikeun konverter MP4 anu kuring mendakan, sanaos katingalina kuring henteu nyimpen alamatna sareng dinten ayeuna yén kuring hoyong mendakan deui kuring henteu hasil. Éta sababna panginten ka kuring nganggo sanésna imgur.

Jasa hosting gambar populér ieu nembe dimimitian ngarobah sadaya gambar GIF diunggah kana kana MP4, ngagunakeun packager anyar disebut HADIAH kalayan tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu langkung saé dina "gambar" tapi kalayan beurat anu langkung alit (dina tés kuring unggah gambar 4.6 MB sareng ngantepkeun dina pidéo 1.6 MB, sanaos dina sababaraha kasus bédana tiasa seueur langkung luar biasa keneh), janten urang bakal ngamangpaatkeun fungsi ieu pikeun ngarobih GIF urang kana pidéo sareng unggah kana jaringan sobat dalit urang "Kakang" Zuckerberg.

parentah

Prosedurna henteu tiasa langkung gampil. Ngan buka imgur sareng unggah gambar GIF anu anjeun badé ngarobih kana pidéo. Sakali anjeun réngsé unggah, anjeun bakal ningali di sisi katuhu sababaraha tautan pikeun ngabagikeunana. Salin boh anu nyebatkeun "Patalina Langsung (email & IM)" (anu mangrupikeun format GIFV énggal) atanapi anu nyebatkeun «Tautan GIF Asli».

Boh anu ngagaduhan alamat sapertos kieu:

http://i.imgur.com/nH7wYTl.gifv
http://i.imgur.com/nH7wYTl.gif

Ayeuna buka terminal sareng témpél alamat éta ku wget tapi ngarobih perpanjangan gumantung kana format video anu anjeun milari.

Kanggo MP4:

wget http://i.imgur.com/nH7wYTl.mp4

Pikeun WebM:

wget http://i.imgur.com/nH7wYTl.webm

Sareng anjeun bakal ngarobih gambar GIF anjeun kana pidéo siap ngabagi éta Facebook atanapi sababaraha situs sanés anu henteu nampi GIF anu tiasa dipindahkeun.

Catetan: pikeun aranjeunna anu heran naha panggunaan wget, éta sabab upami anjeun nyobian ngaunduh pidéo anu dirobah langsung tina panyungsi, imgur anjeun tiasa nyobian pangalihan kana file GIFV tibatan nyayogikeun MP4 atanapi file WebM.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mat1986 cenahna

    Meureun kuring ngalakukeun kasalahan, tapi éta henteu jalan ... nalika unggah file mp4, Facebook nyarios yén pidéo na pondok pisan, yén durasi minimum kedah 0 menit. Unggah file webm henteu ngan ukur ngakuan éta salaku format anu tiasa ditampi. Aya ideu?

    1.    Manual Sumber cenahna

      Hmm, sareng anjeun tiasa maénkeun pidéo kalayan lancar tina PC anjeun? Kamari kuring unggah MP4 5 detik sareng anjeunna nampi éta tanpa patarosan.

      1.    mat1986 cenahna

        Nyatana, kuring nembé maénkeun MP4 sareng henteu leres-leres 1 detik. Kuring nganggo gambar ka GIF sareng ngarobih janten MP4 saatos tutorial.

        Ayeuna kuring ningali, gambar na kedah ageung - ukuranana - sahingga pidéo na langkung beurat sareng tiasa dihasilkeun. Kuring bakal nyobian GIF anu langkung beurat.

  2.   Juan cenahna

    Nuhun kana trikna. Éta tiasa dianggo sanaos ngan ukur nganggo MP4, format Facebook WebM henteu mikawanoh salaku video.
    Anu ngarugikeunana nyaéta pidéo anu didamel ngagaduhan kualitas anu goréng pisan dibandingkeun sareng gif aslina.

    1.    Manual Sumber cenahna

      Nyatana, sigana kuring yén Facebook anu ngaleungitkeun sababaraha kualitas nalika unggah aranjeunna. Bisi naon waé, hayu urang ngarepkeun yén imgur laun bakal ningkatkeun konvérterna, urang kedah émut yén aranjeunna nembé ngaluncurkeunana sababaraha minggu ka pengker.

  3.   Milton cenahna

    Éta sanés anu kuring ngarepkeun xD tapi éta masih ngabantuan kuring pisan!

  4.   Ringmaster cenahna

    éta digawé pisan pikeun kuring

  5.   roberto cenahna

    Abdi henteu ngartos terminal énggal sareng pencét sareng Wget .... Kumaha kuring kéngingkeun Wget?
    Hapunten abdi anu énggal dina ieu.

  6.   CHECHO cenahna

    Éta henteu jalan tapi pidéo Star Trek saé pisan

  7.   JorgeB cenahna

    Hatur nuhun Manuel de la Fuente! Kuring henteu nempelkeun tautan ti Wget, tapi kuring nyalin langsung tina imgur sareng nempelkeun kana "ngadamel koméntar" raray sareng sacara manual ngarobih ekstensi kana MP4 sareng éta jalan sampurna.