Versi mimiti Microsoft Edge pikeun Linux bakal sumping dina Oktober

Microsoft parantos ngumumkeun yén kahijina kompilasi de Microsoft Edge pikeun Linux bakal sumping sasih payun salaku sawangan. 

Migrasi ka kromium beunang Microsoft ngajantenkeun Tepi peramban lintas-platform, tah éta aplikasi éta sayogi pikeun Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sareng macOS. 

Microsoft sacara resmi mastikeun yén versi Edge pikeun Linux éta keur dikembangkeun, tapi éta pausahaan anjeunna henteu hoyong nyarioskeun perkawis tanggal rilis poténsial. 

Kompilasi anu bakal dileupaskeun Teras minggu bakal datangna salaku hiji versi tés mimiti, samentawis Microsoft bakal teras ngerjakeun pamekaran pikeun vérsi salajengna. Edge pikeun Linux kamungkinan bakal diunduh ti tempat anu sami sareng vérsi Windows sareng MacOS. 

Microsoft henteu nyarios seueur perkawis Microsoft Edge pikeun Linux, tapi gampang ditebak éta perusahaan bakal nyobian nambihan fitur anu sami sareng versi Windows 

Microsoft Edge pikeun Linux dina vérsi anu sateuacanna bakal diterbitkeun dina situs Microsoft Edge Insider sareng tiasa dipasang sareng manajer paket kanggo ngadamel instalasi tetep saderhana. 

Maksud Microsoft nyaéta pikeun kéngingkeun sakalian eupan balik ti peminat sareng pangguna tingkat lanjut anu nguji aplikasi sateuacanna dileupaskeun. lance la versi tungtung, sigana mimiti 2021. 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Arturo Javier Ducoing Ortiz cenahna

    Ngémutan yén kuring kaluar tina Windows kusabab browsing Internét pikareueuseun, kuring henteu terang kumaha kuring bakal nyobian nyobian panyungsi Microsoft di lingkungan Linux saatos mangtaun-taun.

  2.   Yaser cenahna

    Di Linux aya seueur pangotéktak anu ngahijikeun sampurna kana sistem tanpa kedah nga-instal ti Microsoft. Teu aya kabutuhan sareng masarakat henteu naroskeun pikeun éta. Éta moal nyumbangkeun naon-naon anu parantos teu aya. Peroooo ... di dunya ieu aya jalma pikeun sagala rupa sareng sababaraha bakal keprok ceuli.