Fitur tina Zuum M50

El Telepon sélulér Zuum M50 mangrupikeun salah sahiji alat pertengahan anu tiasa ditawarkeun dina mérek Zuum sareng yén urang tiasa mendakan di Méksiko di toko Coppel.
 
 
 
nu Fitur Zuum M50 Aranjeunna henteu leres-leres menonjol, tapi aranjeunna nyukupan pikeun harga $ 2,399 pesos. Ieu harga murah pisan ngémutan yén éta mangrupikeun alat énggal sareng éta bakal diala ti toko, kumargi biasana alat anu ditawarkeun di toko Méksiko ngagaduhan nilai anu langkung luhur tibatan harga aslina.
 
nu Fitur Zuum M50 Ieu mangrupikeun hal-hal ieu: layar 5 inci kalayan résolusi 960 × 540 piksel, anu hartosna éta henteu HD. Prosesorna mangrupikeun dual-core dina 1.2Ghz kalayan RAM 512MB, ieu cekap upami anjeun hoyong dasar sapertos Facebook, Instagram, WhatsApp, tapi pikeun aplikasi anu langkung nuntut ieu panginten henteu cekap.
 
Memori internal tina Telepon sélulér Zuum M50 Éta ngan 4GB, tina ieu diperyogikeun pikeun ngirangan rohangan anu dianggo ku sistem operasi sareng aplikasi anu tos dipasang. Kaméra utama nyaéta 5 megapiksel sareng payuneun 2 megapiksel.
 
Batréna 2,000mAh, ku éta éta bakal cekap tahan sadidinten, tapi ngan ieu, sedengkeun sistem operasi dina Android 4.4 anu lumayan saé sareng ningkatna parangkat Zuum ti saprak éta aranjeunna masih kénéh nganggo Android 4.0 atanapi 4.2.
 
Upami anjeun milari telepon sélulér anu saé sareng mirah maka Telepon sélulér Zuum M50 Éta tiasa janten pilihan anu saé, harga sareng ciri na saé pisan, sareng sanés mérek anu dikenal sanés hartosna éta goréng.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.