Rreth artikullit të fundit të botuar

Së pari duhet t'ju them se jam i mërzitur dhe mbase më vonë do të pendohem për këtë. Shumë i bezdisshëm, kryesisht për shkak të komenteve që disa përdorues vendosin në artikull në lidhje me të dhënat që mbledh Shtetet e Bashkuara.

Ky nuk është Taringa apo ndonjë gjë e ngjashme me të dhe shumë e dinë atë, dhe i bezdisshëm, sepse ai që miratoi artikullin e përmendur as nuk e lexoi atë plotësisht për të parë në fillim të postimit që thoshte qartë se duhej rishikuar. Sidoqoftë, regjistrat e WordPress do të më tregojnë se kush ishte.

Forshtë për këtë arsye që tani të gjithë përdoruesit e ngarkuar me redaktorët ose me lejet për të miratuar artikuj në pritje do të hiqen nga funksionet e tyre derisa të bëhet e qartë se kush ishte autori intelektual i faktit.

Komentet që artikulli ishte plagjiaturë, se nëse ai kopjonte blogun e Perseos dhe të tjerët, ata mund ta kishin ruajtur atë, sepse nuk kemi nevojë të bëjmë gjëra të tilla në Nga Linux, dhe ju e dini atë.

Padyshim, përdoruesi që ka shkruar ose kopjuar artikullin në fjalë (ndoshta me qëllimet më të mira) nuk i di politikat tona mbi Kopjo / Ngjit, e aq më pak duke cituar burimet origjinale. Në më shumë se një rast tema është diskutuar, dhe ne gjithashtu kemi një udhëzues për bashkëpunëtorët ku e gjithë kjo shpjegohet qartë.

Nëse ndokush u ofendua nga i gjithë ky shkarkim, faljet e mia, por më duket se ne duhet ta marrim demin me brirë dhe është vetëm ajo që unë do të bëj tani. DESDELINUX NUK DO T BE JETVER TARINGA, as ndonjë faqe tjetër e ngjashme.

Çdo dyshim, sugjerim, pretendim ose çfarë dëshirojnë të komentojnë, ata e bëjnë në forum ju lutem.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.