WPS Office 2019: Një Alternativë e Shkëlqyeshme Moderne për LibreOffice

WPS Office 2019: Një Alternativë e Shkëlqyeshme Moderne për LibreOffice

WPS Office 2019: Një Alternativë e Shkëlqyeshme Moderne për LibreOffice

«WPS Office» ka qenë gjithmonë një kundërshtar solid i «LibreOffice» në lidhje me «Sistemas Operativos Linux» gjatë menaxhimit të formateve të «MS Office». Përveç të qenit një paketë softuerike falas dhe funksionale e «Aplicaciones Ofimáticas» që arrijnë të përmirësojnë produktivitetin në projekte me një buxhet të ulët.

Kështu, «WPS Office» është një paketë moderne softuerësh, edhe pse e pronarit dhe e mbyllur, e së cilës «Aplicaciones Ofimáticas» përfshin programe inovative dhe praktike për shumë formate të zakonshme të punës, të tilla si fletë teksti, fletëllogaritëse dhe prezantime, pa pasur një përkatëse «Visor de PDF». Emri i tij vjen nga shkurtimet e emrave, në anglisht, të aplikacioneve të saj që e përbëjnë atë, dmth. «WPS = Writer, Presentation y Spreadsheets».

Vlen të përmendet se «WPS Office» është një suitë e prodhimtarisë e përdorur gjerësisht që është gjithashtu ndër-platformë (Windows, Linux, Android dhe iOS), domethënë, është për kompjuterë dhe pajisje të lëvizshme. Aktualisht ka +/- 1.200 milion instalime.

«WPS Office» mund të konsiderohet si një zgjidhje me performancë të lartë, pavarësisht nga përballueshmëria e saj, dhe në lartësinë e njohur të të tjerëve si Microsoft Office, me të cilin është shumë e përputhshme dhe e krahasueshme. «Writer, Presentation y Spreadsheets» janë po aq të fuqishëm sa «Microsoft PowerPoint, Excel y Word».

WPS Office 2019: Formatet e mbështetura

WPS Office 2019: Formatet e mbështetura

Suita e zyrave «WPS Office» prodhohet nga «WPS Office Software» e cila është një filial i «Kingsoft Corporation», e cila është një kompani udhëheqëse e shërbimeve të Internetit dhe softuerëve në Kinë, e themeluar në 1989, por aktualisht ka Zyra në SH.B.A., Kinë dhe Hong Kong, ka më shumë se 900 punonjës dhe zotëron 6 Qendra R&D.

Përveç kësaj, «Kingsoft Corporation» është një zhvillues kryesor global i zgjidhjeve softuerike të zyrës, duke zhvilluar aplikacione të produktivitetit për konsumatorin dhe tregjet e biznesit. Aktualisht ka më shumë se 1 miliard përdorues të regjistruar në të gjithë botën.

Gjithçka rreth WPS Office

faqet e internetit

«WPS Office» aktualisht ka një faqe zyrtare në spanjisht e cila ka mbështetje shumëgjuhëshe. Ajo gjithashtu ka një shumë të dobishme komuniteti zyrtar ne anglisht, nga ku mund të shkarkoni skedarët e instalimit, ndërfaqet (mui) dhe fjalorët e shumëfishtë (diktat)üen, shkronjat (gërmat), disa mjete (mjetet) dhe licencat. Aktualisht, «WPS Office» shkon për të tijat «versión 11.2.0.8893» për Windows dhe «versión 11.1.0.8722» për Linux.

WPS Office 2019: Shkarkoni faqen

WPS Office 2019: Shkarkoni faqen

Pavarësisht se nuk është një faqe zyrtare, faqja e internetit e «Arch Linux» ka një shkëlqyer Seksioni për WPS. nga të cilat mund të shkarkoni gjithashtu skedarët e instalimit, ndërfaqet (mui) dhe fjalorët shumëgjuhësh (diktat)ües, dhe disa shtesa të krijuara atje të disponueshme.

Lajmet, Karakteristikat dhe funksionet

Lajm

Midis shumë të tjerëve, ka sa vijon:

 • Shtuar përbërës PDF për të mbështetur hapjen e dokumenteve PDF (Kingsoft PDF Reader)
 • Shtohet mbështetja për instalimin dhe ekzekutimin në Centos7.
 • Rregulluar probleme të ndryshme të hyrjes në llogarinë e dokumentit cloud.
 • Rregulluar një të metë me etiketat WPS, e cila do të dridhej, do të humbiste ose do të ngecte.
 • Optimizimi i procesit të instalimit, hapjes dhe shtypjes së dokumenteve.
 • Rregulluar një të metë me futjen e karaktereve në kutinë e hyrjes në shfletuesin e brendshëm.
 • Mbështetje e shtuar për rregullimet e kufijve të faqes kur shtypni.
 • Shtohet mbështetja për memorjen e konfigurimit të atributit të shtypur.
 • Zgjidhur problemin me lëkurën e personalizuar të WPS kur hapni dhe mbyllni aplikacionin.
 • Çështja e kufirit të rregulluar në disa kuti dialogu.
 • Funksioni i rregullimit të gjerësisë së karakterit.
 • Shtohet mbështetja për leximin e objekteve të bojës.
 • Shtohet mbështetja për importimin e skedarëve me tekst në formate si csv / prn / txt.
 • Gabim i rregulluar gjatë ruajtjes së një libri pune të përbashkët OOXML.
 • Rregulluar një defekt në redaktimin e librave të përbashkët të punës në serverat e përbashkët.
 • Shtohet mbështetja për të mbështetur shndërrimin e prezantimeve në formatin video.
 • Funksioni i regjistrimit të zërit u shtua, aktivizoni regjistrimin e përmbajtjes gjatë një prezantimi.

Ndër më të spikaturat, është zbuluar se tani tha Office Suite nuk mbështet më versione 32-bit.

WPS Office 2019: Të Rejat, Karakteristikat dhe Funksionet

WPS Office 2019: Të Rejat, Karakteristikat dhe Funksionet

i përgjithshëm

 • I pajtueshëm me DEBIAN, Fedora, CentOS, OpenSUSE, Ubuntu, Mint, Knoppix dhe shumë të tjerë.
 • Plotësisht i pajtueshëm me Microsoft Office.
 • Ka një Kontrollues Drejtshkrimi të disponueshëm në më shumë se 10 gjuhë të ndryshme.
 • Mbështetje nga një komunitet i madh i përdoruesve të burimit të hapur.

shkrimtar

 • Plotësisht i pajtueshëm me Microsoft Office (.DOC dhe .DOCX).
 • Lejon futjen e fotografive, grafikëve dhe grafikëve në dokumente.
 • Pranon tekst të pasur, plus veçori të formatimit të faqes dhe paragrafit.
 • Shtoni ndryshime dhe komente në pista.
 • Ekzekuton hapjen e shumë dokumenteve duke përdorur skeda.
 • Përfshin një mjet për rregullimin e paragrafit për të ndryshuar lehtësisht formatin e faqes.

Prezantim

 • Plotësisht i pajtueshëm me Microsoft PowerPoint (.PPT dhe .PPTX).
 • Lejon futjen e fotove, videove, animacioneve të personalizuara dhe më shumë.
 • Pranon krijimin e grafikëve, grafikëve dhe tabelave.
 • Ekzekutoni hapjen e prezantimeve të shumta duke përdorur skeda.

spreadsheets

 • Plotësisht i pajtueshëm me Microsoft Excel (.XLS dhe .XLSX).
 • Mbështet funksionet për financat, statistikat, IT, inxhinierinë dhe më shumë.
 • Kjo lejon futjen e fotove, grafikëve, tabelave dhe tabelave.
 • Përfshin një përshtatje automatike të qelizave në përmbajtjen e tyre.
 • Përfshin qindra funksione dhe formula të përbashkëta.

Instalimi dhe konfigurimi

Shkarkimi, instalimi dhe konfigurimi «WPS Office» (në spanjisht) shumë e lehtë Në thelb skedari i instaluesit shkarkohet nga shkarkoni seksionin e faqes zyrtare të komunitetit në anglisht, dhe me vone la ndërfaqja në spanjisht (es_ES.7z) dhe Fjalor Spanjisht (es_ES.zip), nga seksioni AUR nga faqja e internetit e ArchLinux. Pastaj WPS Office Suite duke përdorur të ekzekutueshmen me komandën «dpkg» dhe zgjidh skedarët e ndërfaqes dhe fjalorit në dosjet e tyre përkatëse, të cilat janë:

 • Ndërfaqja e rrugës (MUI):
/opt/kingsoft/wps-office/office6/mui/
 • Rruga e Fjalorit (Diktet):
/opt/kingsoft/wps-office/office6/dicts/spellcheck/

Mbetet vetëm për të rifilluar dhe provuar operacionin dhe konfigurimin në spanjisht të tij.

Shënim: Skedarët për Ndërfaqja spanjolle (mui.7z) dhe Fjalor spanjisht (dikt.7z) mund të merret edhe tani për tani, në vijim lidhje. Për një shkarkim dhe konfigurim më të lehtë.

Shkarkimi i skedarit

WPS Office 2019: Shkarkimi i skedarit

WPS Office 2019: Shkarkimi i skedarit

Ekzekutimi i aplikacionit

Vlerësimi i ndërfaqes në spanjisht

Kontrolloni Fjalorin Spanjisht

Po kontrollon versionin e instaluar

E fundit por jo më pak e, Vlen të përmendet se WPS Office gjithashtu ofron disa mjete PDF në internet Nuk ka nevojë të shkarkoni ndonjë softuer për të kthyer dokumentet tuaja në PDF ose anasjelltas. Ju jeni Mjetet PDF ato janë një zgjidhje 100% falas për problemet tona të skedarëve të tillë PDF.

disavantazhet

 • Isshtë një paketë softuerike e mbyllur, edhe pse shumë moderne dhe funksionale.
 • Nuk e mbështet Formatin ose Standardin e Dokumentit të Hapur LibreOffice (ODP / ODF).
 • Nuk integron mbështetje shumëgjuhësheüIsshtë për gjuhë të tjera përveç kinezishtes dhe anglishtes. Mbështetja duhet të përfshihet manualisht duke kopjuar skedarë në shtigje të mbrojtura nga një përdorues normal, në Linux.
 • Integrimi me MS Office Documents është shumë i mirë, por duhet të lëmohet për ta përmirësuar atë.
 • Integrimi me cloud, domethënë, të qenit në gjendje të identifikohesh në internet është shumë i dobishëm, por duhet të punohet për ta përmirësuar atë për të siguruar lidhjen dhe sinkronizimin me shërbimet e postës të përdorura të tilla si Google.
 • Ata nuk kanë mbështetje zyrtare në Spanjisht dhe gjuhë të tjera.
 • Zakonisht harxhon rreth 200 MB RAM gjatë fillimit, kështu që në kompjuterët e vjetër dhe / ose me burime të ulëta mund të jetë pak i rëndë për t'u përdorur.

Përfundim

Siç mund ta shihni «WPS Office» është një komplet zyre i shkëlqyeshëm dhe i plotë pronësor, i cili vjen me një version falas dhe një version të paguar, dhe me një mbështetje të mirë, në anglisht dhe kinezisht, nga një komunitet i gjerë përdoruesish dhe me përmbajtje të shkëlqyeshme në internet për socializimin dhe masivizimin e tij. Në rast se vendosni ta përdorni, ju rekomandojmë që periodikisht të jeni të vetëdijshëm për atë që ndahet nga komuniteti juaj ose nga juaj Blog.

Në fund të fundit, «WPS Office» eshte thjesht nje e shkelqyer «alternativa privativa» a «LibreOffice», për ata që pëlqejnë programe të instalueshme në «Linux», se ato përputhen ose jo, me filozofinë e «Software Libre», por që plotësojnë në mënyrë efektive dhe efikase nevojat tuaja.

Kjo është, ndërsa «LibreOffice» eshte me e mira «Suite Ofimática» de «Software Libre»«Linux», «WPS Office» përfaqëson vetëm një të shkëlqyeshëm «alternativa privativa»«Linux», ndër disa të tjerë, si p.sh. «FreeOffice», në lidhje me menaxhimin e dosjeve të automatizimit të zyrës «MS Office» do te thote.  «WPS Office» Nuk është për të zëvendësuar pjesërisht ose plotësisht «LibreOffice» por për ta plotësuar atë në detyrat e punës me skedarët e «MS Office».


Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

 1.   arg0s dijo

  Epo, më vjen mirë që autorit i pëlqen kjo suitë. Isshtë një zgjidhje e shkëlqyeshme, krejtësisht funksionale, e lirë ose falas dhe e përfunduar shumë mirë. Ajo që doja të thosha është se ndershmërisht ndjehej më shumë si një artikull infomercial. Të paktën duhet të ketë disa kritika, apo jo? Nuk e di .. çfarë zgjidhje të pronarit? Se nuk është 100% në përputhje me Office për shkak të problemeve që vendos Microsoft? (makrot nuk janë 100% të pajtueshme, për shembull.) Supozoj se ishte një gabim përkthimi, por veçanërisht u kënaqa me faktin se ka më shumë se një miliard përdorues të regjistruar në të gjithë botën. Për të arritur atë numër përdoruesish do të duheshin të paktën 200 botë si Earth xD.

  1.    mikletë dijo

   Gjithçka që keni thënë, plus dhe a nuk është në përputhje me dokumentet ODT?

   1.    Instaloni Linux Post dijo

    Përshëndetje Mikelete. Ata sigurisht nuk mund ta durojnë dhe nuk kanë plane për të. Kjo deklaratë zyrtare thotë: http://wps-community.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=26&p=96

   2.    Cesar de los RABOS dijo

    Epo, duke mbajtur parasysh dendësinë e popullsisë në Kinë; plus njerëz nga pjesa tjetër e botës, të cilët nuk pushojnë së paturi një kuotë, SHTES instalimeve në telefonat Android account llogaria e instalimeve sigurisht që do të jetë e saktë, edhe nëse është çinstaluar menjëherë!

    1.    Instaloni Linux Post dijo

     Përshëndetje, Cezar. Shumë prej atyre instalimeve nuk do të jenë më aktive. Si ndodh me ndonjë program tjetër.

  2.    Instaloni Linux Post dijo

   Përshëndetje, Argo. Artikulli thotë: "Aktualisht +/- 1.200 miliard instalime". Nëse shtoni që Office Suite është Kinë dhe përdoret në Android, iOS, Windows dhe Linux. Me siguri vetëm brenda Kinës këto shifra mund të arrihen, pasi që kishte 1.400 milion banorë, deri në vitin 2018, dhe ato rriten me një normë prej +/- 2.500.000 njerëz në vit. Dhe po, ai besonte se gjëja më e keqe që ata kanë është mosmbështetja aktuale dhe e ardhshme e standardit ODF. Dhe sigurisht, që pajtueshmëria me MS Windows nuk do të arrijë kurrë 100%, por kjo kuptohet, pasi që të dyja janë të pronarit.

 2.   rannol dijo

  Nëse gjuha spanjolle do të integrohej si parazgjedhje, gjithçka do të ishte më e thjeshtë.
  Përndryshe është një alternativë interesante për LibreOffice

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Sigurisht!

 3.   Alexandros dijo

  Më bën përshtypje që ju flisni për një komplet pronësor pasi që kjo largohet nga parimet e softuerit të lirë. Unë e shoh Libreoffice si zgjidhjen më të mirë për mbështetësit e burimit të hapur.
  Duke mos lejuar formatin Libreoffice, ju e bëni të qartë se cilat janë synimet tuaja.

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Përshëndetje, Alexandro. WPS është thjesht një alternativë e shkëlqyeshme për ata që pëlqejnë programe të instalueshme në Linux, pavarësisht nëse ato janë në përputhje me filozofinë e Software-it të Lirë. Dhe po, LibreOffice është Suita më e mirë e Zyrës së Softuerit të Lirë në Linux, por WPS është thjesht një alternativë e shkëlqyer e pronarit në Linux. Një gjë nuk përjashton ose minimizon tjetrën.

 4.   Viktor guerrero dijo

  "Ka qenë gjithmonë një kundërshtar i fortë i" LibreOffice "në" Linux Operating Systems ". Meqenëse ka qenë gjithmonë një zgjidhje alternative e shkëlqyeshme për të ». Oo "për të qenë një set i lirë": O Unë nuk jam një nga të ashtuquajturit puristë të filozofisë së Softuerit të Lirë, por më duket se në këto fjalë Autori përcjell idenë se qëllimi i Programit Linux është që të jetë i Lirë. (Do të jetë reklamim për të paguar shpenzimet operative të faqes)

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Përshëndetje, Viktor. Përgjigja ime është e njëjtë me atë që i dhashë Alexandro: LibreOffice është Suita më e mirë e Zyrës së Softuerit të Lirë në Linux, por WPS është thjesht një alternativë e shkëlqyer e pronarit në Linux. Një gjë nuk përjashton ose minimizon tjetrën.

 5.   Wismel dijo

  Aplikim i shkëlqyeshëm, e përdor në smartphone-in tim dhe si mësues gjithmonë ua rekomandoj studentëve të mi si një alternativë për automatizimin e zyrës

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Po, është një alternativë e shkëlqyeshme ekskluzive për të rekomanduar, veçanërisht nëse përdoret në pajisje të lëvizshme pasi që në këtë mënyrë arrihet paksa konvergjenca e automatizimit të zyrës.

 6.   Lufta e Ivanit dijo

  Unë kam versionin 2019 të këtij aplikacioni të instaluar në Windows 10 Enterprise që përfshin vetëm MS Office në internet, dhe prandaj doja të kisha diçka më private të instaluar në laptopin tim. Po vuaja me versionin 2016 të WPS që do të thoshte një dhimbje koke për shkak të numrit të gabimeve, unë komunikova me zhvilluesit, si njerëzit e tjerë dhe për versionin 2019 u përmirësua ndjeshëm.
  Sidoqoftë, disa gabime vazhdojnë, dhe këto janë: Gjithmonë shkruani një shkronjë të madhe pas çdo pike sikur secila pikë e shkurtesave të ishte një pikë e plotë, në Android bën të njëjtën gjë, shembull: ... etj. Ata nuk e kanë zgjidhur atë ..., siç mund ta shihni në këtë shembull, ka një shkronjë të madhe pas periudhës dhe kjo është e gabuar.
  Gjithashtu bën të njëjtën gjë kur ndryshoni nga një faqe në tjetrën, kur shkruani një tekst të gjatë me disa faqe, gjithmonë në faqen tjetër shkruani shkronja të mëdha.
  Ai gjithashtu ka mundësinë të identifikohet në internet, por vështirë se e njeh llogarinë time të Google, në disa raste unë kam pasur nevojë për ta konfiguruar përsëri.
  Ai gjithashtu ofron shërbimin e ruajtjes së reve, por (hahaha!), Unë kurrë nuk kam qenë në gjendje të ngarkoj ndonjë skedar, është gjëja më e afërt me një re të vërtetë.
  Ai gjithashtu ofron përdorimin e fletëve të para-dizajnuara në internet, por këto janë shumë të modës së vjetër, ato duken si imazhe reklamuese nga Kina në vitet '70. Në të njëjtën kohë këto janë shumë të rënda dhe konsumojnë burime dhe e bëjnë pajisjen tuaj shumë të ngadaltë.
  Unë kontaktova përsëri me zhvilluesit dhe ata u përgjigjën në anglisht, dhe me sa duket ata nuk kuptuan asnjë fjalë në spanjisht.
  Nga ana tjetër, përdorimi i LibreOffice duket pak i ndërlikuar kur bëhet fjalë për pajtueshmërinë me Windows. Aty e keni, brohoritje!

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Përshëndetje, Ivan. Faleminderit për kontributin tuaj. Unë tashmë kam përfshirë një pjesë të vogël mbi "Disavantazhet" dhe kam modifikuar "Konkluzionin" për të nxjerrë në pah çështjen e veçantisë së tij.

 7.   Bëj dijo

  Më duket një artikull i mirë për të reklamuar që zyra e WPS ka një version të ri.

  Por për mua pasi ju keni munguar çfarë nuancash në seksionin "1.3 Instalimi dhe Konfigurimi"

  Sepse programin e shfaqni vetëm me konfigurimin në Spanjisht, me fjalorin përkatës të shtuar. Por ju nuk përmendni se ku keni shkarkuar ndërfaqen dhe fjalorin dhe aq më pak se si e keni shtuar atë në sistem ose brenda shtëpisë së përdoruesit -_- «» »

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Përshëndetje, Doest. Faleminderit për vëzhgimin tuaj. Unë tashmë shtova më shumë detaje atje.

   1.    sebastianovzky dijo

    Do të doja gjithashtu të dija se, në rastin tim unë sapo instalova Debian dhe pastaj instalova wps, por vjen në anglisht, a keni arritur ta vendosni në spanjisht?

 8.   Murdock dijo

  Epo, për më shumë xhiro që kam dhënë, nuk kam gjetur skedarin e ndërfaqes në Spanjisht
  Më e afërta që kam qenë është:

  http://wps-community.org/download/mui
  Emri i Skedarit Madhësia e Skedës Modifikuar së fundmi SHA1
  .. - - -

  A është diku tjetër? apo e kanë hequr?

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Shkarkoni atë nga faqja Arch Linux. Këtu e lë lidhjen: https://aur.archlinux.org/packages/wps-office-mui-es-es/

 9.   Juan Valdes dijo

  Nuk më pëlqen aspak por falë kushdo që gjeti kohën për të shkruar tekstin

 10.   Leo Jimenez dijo

  Ai përqendrohet në formate të mbyllura jostandarde, përveç suitës që mbyllet. Me fjalë të tjera, nuk konkurron me LibreOffice, një suitë e hapur që mbështet standarde të hapura si ODF ose PDF që na çliron nga licencat e mbyllura kufizuese dhe ndryshuese. Ai garon kundër Microsoft Office, një suitë e mbyllur me formate të mbyllura që nuk janë në përputhje me versionet e ndryshme të Office.

  1.    Instaloni Linux Post dijo

   Përshëndetje, Leo! Sigurisht, megjithëse në artikull tashmë ishte theksuar qartë se "" WPS Office "përfaqëson vetëm një" alternativë pronësore "të shkëlqyeshme mbi" Linux ", ndër disa të tjerë, siç është" FreeOffice ", në lidhje me menaxhimin e skedarëve të zyrës" MS Office " . "do të thotë. "WPS Office" nuk duhet të zëvendësojë pjesërisht ose plotësisht "LibreOffice" por ta plotësojë atë në detyrat e punës me skedarët "MS Office". " Vlen të përforcohet në pikë. Gjithashtu, në seksionin e disavantazheve, e keqja në lidhje me të është përmendur tashmë. Por, përkundër pikave të saj negative, është një Office Suite i shkëlqyeshëm që ia vlen të rishikohet për njohuritë e përgjithshme të të gjithëve. Në përmbledhje, faleminderit për komentin dhe kontributin tuaj.

 11.   Barriera e Irving dijo

  WPS nuk ka përfaqësuar kurrë një suitë të vlefshme për mua, për një arsye nuk ka një funksion të vërtetë për citime dhe bibliografi dhe as nuk mbështet procesorë referues si Zotero ose Mendeley, karakteristika thelbësore që e bëjnë përvojën time në një softuer të tillë joproduktiv.

 12.   Jose Manuel Postigo dijo

  Faqja http://wps-community.org/downloads shkon në një lak ridrejtimi dhe të paktën aktualisht nuk po më aksesojnë.

  Gjeta një lidhje https://github.com/wps-community/wps_i18n.git ku integron lehtësisht paketat spanjolle.

  Thjesht vrapo:

  klon git https://github.com/wps-community/wps_i18n.git
  cd es_ES
  make install

  Nëse dëshironi që ajo të ndikojë te të gjithë përdoruesit, ngritni më parë privilegje për administratorin ose ekzekutoni sudo make install

  1.    sebastianovzky dijo

   Na vjen keq, unë sapo instalova Debian dhe lexova këtë artikull, unë tashmë kam instaluar wps, pro nuk është në Spanjisht.

   ekzekuto atë që the në terminal, por më ktheu këtë:

   rrënjë @ Alpha: / shtëpi / sebastianovzky # klon git https://github.com/wps-community/wps_i18n.git
   bash: git: komanda nuk u gjet

   Cfare mund te bej? Para së gjithash, Faleminderit.

   1.    Instaloni Linux Post dijo

    Përshëndetje, Sebastianovzky. Unë tashmë kam azhurnuar seksionin e Instalimit dhe Konfigurimit me lidhjet e reja nga ku mund të shkarkoni më lehtë skedarët e kompresuar të ndërfaqes dhe fjalorit në Spanjisht. Dhe pak më poshtë do të gjeni një shënim me një lidhje me to plus shkronjat në formatin ".deb", për ta bërë gjithçka më të lehtë. Kam mbaruar me sukses instalimin dhe testimin e gjithçkaje në Spanjisht, duke përdorur skedarët ".deb".

 13.   IsakVVVVV dijo

  Nuk mund të gjej se si ta konfiguroj në spanjisht, lidhjet aur janë prishur.