Alejandro Ponce

Adhurues i librave, vizatimeve dhe artit në përgjithësi; fotografi, të qeshura, kinema, muzikë dhe mbi të gjitha, duke shijuar vazhdimisht dhe duke mësuar gjëra të reja.